Українська Манітоба
-
Мені підходе робити на «дядю»😆 Люди всі різні, я вообще не бізнесвумен, не моє це… Як добре що є звичайні професії пішов відробив і не маєш з головною біллю перші 10 років 24/7😂
-
Спитаю;) але ж він вже тут на вчителя вчився.
-
Що таке "канадський сервіс" і чим він вас не влаштовує? Ви ж прибуваєте до аеропорта, бачите Welcome desk, який визнано найкращим у цілій Пн.Америці. Це канадський сервіс. Перевезення в готель, волонтери, надання готелів та харчування, онлайн-запис, документи за 2 дні - це все канадський сервіс. Вас це не влаштовує?
-
Може тут ж хтось хто працює над сертифікатом? Зібрала всі документи окрім отієї справки що не позбавляли статусу вчителя в Україні. Може хтось робив чи в процесі, чи знає де її точно брати. Буду вдячна за інформацію. Я от саме на оту успішну вчительську кар‘єру мрію😂
-
Для майстрів манікюру це в принципі єдиний варіант і є, бо в місцевих салонах допотопні технології і той перелік послуг, яким в Україні вже років 10 точно не користуються. Але в будь-якому разі треба отримати спочатку тимчасову ліцензію, а потім сертифікат на офіційну роботу. Для того треба здавати екзамен. І я не в курсі деталей, але там теж є своі нюанси. Якщо ж працювати на дядю, то аби мати ті самі 4 тис чистими, то треба заробляти приблизно 70 тис на рік. Так, то навряд чи ЗП на старт всі одразу отримують, але це й не космічна зарплата. Плюс є ще бенефіти від дяді, які селф-емплойд не мають. Тому дуже неоднозначно насправді.