Українська Манітоба
-
Друже ти знаешь багато людей які отримують 35 на годину? Для цієї зп тут треба бути топом мати вільну англійську,освіту вищу,і кучу років досвіду але не всі хочуть вчитись,богато кто не знае добре інгліш щоб вчитись,а вот людина наприклад вміе робити манікюр навіщо ій витрачати купу часу і грошей і років на навчання?
-
Просто в Україні відношення до beauty послуг інше, ніж у Канаді. Успішно зробити бізнес в Канаді без розуміння місцевого менталітету та чому цього ще або вже немає тут (а в Україні є) - це дуже важливо. Екстраполювати картинку українського споживана на канадського - дуже ризикований підхід для бізнесу.
-
Так я ж про то й кажу, що то залежить від спеціалізації. Майстри манікюру, автомеханіки, тощо - це все свій бізнес, який добре оплачується. Але є купа інших професій, які теж добре оплачуються при роботі на дядю, ще й додаткові security плюшки мати. Моя відповідь була на ваше твердження, що на дядю не заробиш, виключно своє.
-
Нє, тут ти не правий. Таке ж саме тут ставлення до бьюті послуг. А саме - всі хочуть сучасний та які ний сервіс, навіть тут. Тому до наших майстринь черги з канадокв тому числі, це правда. Я на манікюри-педикюри-брови-лазери тільки до наших. А от губи вколола у канадки тутешньої, бо колоти можна тільки людям з медичною освітою. Нашим складно це (довго).
-
Наші дівчата в манікюр 💅 найкращі! Наробити канадську клієнтуру знов вертаємось до рівня мови, треба про щось з людиною говорити ту годину, така специфіка професіі… тому нашим дівчатам важко напочатках…
-
Блін о це дедукція!!!😂