Українська Манітоба
-
Так я ж про то й кажу, що то залежить від спеціалізації. Майстри манікюру, автомеханіки, тощо - це все свій бізнес, який добре оплачується. Але є купа інших професій, які теж добре оплачуються при роботі на дядю, ще й додаткові security плюшки мати. Моя відповідь була на ваше твердження, що на дядю не заробиш, виключно своє.
-
Нє, тут ти не правий. Таке ж саме тут ставлення до бьюті послуг. А саме - всі хочуть сучасний та які ний сервіс, навіть тут. Тому до наших майстринь черги з канадокв тому числі, це правда. Я на манікюри-педикюри-брови-лазери тільки до наших. А от губи вколола у канадки тутешньої, бо колоти можна тільки людям з медичною освітою. Нашим складно це (довго).
-
Наші дівчата в манікюр 💅 найкращі! Наробити канадську клієнтуру знов вертаємось до рівня мови, треба про щось з людиною говорити ту годину, така специфіка професіі… тому нашим дівчатам важко напочатках…
-
Блін о це дедукція!!!😂
-
В мене є ще одна версія, можливо трохи комічна, але резонує з тим , про що каже пан Дмитро - різні потреби й умови життя). Я коли тільки приїхала, то була здивована, що в щодня бачу дівчат з нереально довжелезними нігтями ( то штучні, як я розумію). А потім побачила, що тут всі унітазні бачки мають механізм зливу збоку, а не зверху, як в Європі))))))) Причому це ручка, а не кнопка ! От з такими нігтями вони б точно не могли користуватись туалетом в Україні, бо то нереально і вічна проблема, коли переходив з гель-лаком і нігті виросли довші, ніж планувалося. 🤣🤣