Українська Манітоба
-
Якщо підробляти у доставці їжі чи таксі?
-
За десять років в Канаді, працюючи/спілкуюсь з різними людьми по роботі й таке інше, знаю тільки ОДИН випадок коли двигун помер.... Ніколи не чув від знайомих/колег по роботі, щоб хтось лазив саме в ДВИГУН. (За виключенням ентузіастів, яки дня не можуть прожити не оновивши Firmware :) ) Мабуть саме тому двигуни тут ходять по 300 тисяч (як що це не huyndai 2.4l :) ) Люди, з якими я працював не їздили на нових тачках :) Прості канадськи робочі :)
-
Наприклад я їду на роботу та з роботи на своєму авто. За це у ЕС існує списання коштів десь 30 центів за км тобі повертають. Чи якщо працюєш на автомобілі.
-
Здається, мені хтось ще писав в особисті, я випадково видалила. 🙈
-
так, звісно. Щоб тут не спамити зайвим)
-
Так, академічний)
-
Автоматично нічого не продовжиться. Треба отримати новий паспорт і якщо плануєте в'їжджати/виїжджати то і подати заявку на нову візу
-
У мене напроти обьява і досі висить, але місць нема. Але якщо шукати щось знайдеться, яж не кажу що нема. Я кажу що меньше попівнюючи з літом
-
Підкажіть, які податки у Манітобі? Наприклад ви отримуєте 30 тис/рік і платите 20%, якщо 50 тис, то 30%. Як це разується? Та чи є компенсація податків за робочий кілометраж?
-
Я живу у North Kildonan не так у нас вже і багато зараз вибору)
-
Це неможливо, бо ви не знаєте де буднтн жити.