Українська Манітоба
-
Я б сказала що дуже болючу😂 Ми часто навесні буваємо в Вінні, в доньки компітишени по танцях…знімаємо готелі в downtown коло RBC convention centre, постійно там гуляємо, взагалі ніколи не звертала на них уваги та і не бачила їх так багато… В Торонто мені здалось їх набагато більше…
-
Доречі зараз просто біда з готелями в Вінні нема вільних номерів 😂 З чого б це так?
-
М’ясокомбінат maple leaf платить на старт $16-17
-
Це цей томпсон?
-
Доброго! Що саме вас цікавить? Якщо бронь на літак, то раджу бронювати якнайшвидше. Вимоги до клітини: пластикова, авіазамок, собака повинна спокійно стояти, сидіти, повертається, стоячи носом не торкатися верху (так було в мене, авіакомпанія ЛОТ). Погуглить вимоги IATA там написані всі вимогм. Також залежить від розміру собаки, де саме вона буде (в солоні або в багажному відділенні літака). Я летіла до Канади с собакою 11 кг. До Торонто оформлювала через компанію карго (не було місць щоб бронювати його самостійно на літак, а через компанію вдалось - це задоволення коштує дуже дорого). З Торонто до Вінніпегу вже бронювала за день до політу, квиток на собаку 119 CAD розміри клітини: 57*80*60 см, летів в багажному відділенні, все добре. Собака ціла, клітка ціла)
-
От не сипте мені тою гречкою на рани 😂
-
Всім привіт, хто нещодавно летів до Вінніпег, скільки часу в Торонто знадобилось на вирішення всіх питань? Якщо не важко поділіться досвідом. Прилітаємо в 3 термінал і на все три години
-
година макс.