Українська Манітоба
-
От не сипте мені тою гречкою на рани 😂
-
Всім привіт, хто нещодавно летів до Вінніпег, скільки часу в Торонто знадобилось на вирішення всіх питань? Якщо не важко поділіться досвідом. Прилітаємо в 3 термінал і на все три години
-
година макс.
-
Серйозно? Я на складі з нуля більше 18 отримую. Так робота руками, але 3 роки досвіду у соц сфері і гарного англійського ніхто не вимагав
-
Якщо складного нічого немає, то бухгалтерію навіть для корпорацііі можна вести самому, головне хорошу бухгалтерську software мати. Деякі початкові моменти (наприклад соціальні виплати і тд якщо хтось є на зарплаті) можливо буде плтрібно розібратись, але в принципі це дуже просто навіть без освіти спеціалізованої. Складність там де є багато різних бізнесів та інвестицій, і різні доходи від них, і тд
-
Вітаємо, Alexander S! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня! Питання до людей, які прибули недавно за програмою CUAET. Чи дають у Манітобі безкоштовний готель на 30 днів для новоприбулих за програмою CUAET?
-
Тому, хто скучив за шаленою бджілкою то запрошую до freshCo😂
-
Також там цукерочки рошен є, харківський бісквіт шоколад та тому подібне
-
Та як звичайна гречка, виробник Молдова
-
Я щось трохи заплуталась з тима FreshCo, то якій самий кращій? Де саме більше українською продукції? Підкажить будь ласка🤗
-
А можна попросити адмінів зробити анонімне опитування для людей, що нещодавно приїхали в Манітобу, скільки з них дійсно планують тут залишитись, скільки — поїхати після пр, та скільки ще не визначились? Ну і плюс варіант "результати" для тих, хто ще не тут, або вже давно тут живе. Напевно, ще варіант "я планую повернутися до України після перемоги". Може, варіант "я взагалі планую повернутися до Європи/України найближчим часом"... Мені щось стало дуже цікаво, яка в реальності статистика.