Українська Манітоба
-
Ви клейм в MPI робили? Це неважливо визнають вони свою провину чи ні, це буде MPI інспектор вирішувати хто винен… В мене пару років назад на капот машини впав забор від construction company, прибігла супервайзер почала говорити тут провини їх нема, я і всі 30 машин були запарковані не там де треба… MPI визначил винуватими 100% construction company, через тиждень вже і знаки стояли де треба і заборчик закріпили намертво!) Вам вже з MPI дали відповідь?
-
Визнають/не визнають вину важливо у випадку, коли так визнають. Тоді вони самі б сплатили за ремонт, без звернення в MPI. Людині що постраждала так простіше зазвичай, тоді хоба і відремонтував, бо якщо через MPI то буде deductible, ну і якщо MPI раптово також не побачить що то провина мийки, а ви десь самі поцарапали, то ще й пойнти можуть зняти. Але у випадку, якщо ви вважаєте, що то точно провина мийки (а мийка з цим не згодна), то так, MPI все перевірять і вирішать.
-
Взагалі, це якась така класна відповідь) я мала щось подібне з лендлордом. Ми коли заселилися, то повільно спускалася вода в одній з мийок на кухні. Я вирішила просто подивитися, чи то так постійно, і це була моя помилка - бо воно ставало лише гірше. В результаті таки сказала лендлорду і він викликав сантехніка. Той щось там почистив за 2 хв, а лендлорд потім мені рахунок на 110 кадів виставив. В результаті я написала йому листа, де пояснила, чому то не наша вина, і він погодився сам оплатити ту послугу. Але перед тим теж були фрази «15 років все було ок, а тут раптом у вас щось забилося». То, напевно, за ті 15 років і забилося).
-
Це так собі пояснення, бо якщо наступне авто не звернулося до них з подряпинами, то може наступне авто просто не звертає увагу на подряпини. Ну і може ви не так стали якось (заблизько до arm мийки, і вас зачепило), а наступне авто правильно стояло. Це все видно на відео з камер. MPI у них запросить відео. Розберуться.
-
Користувач DmitriyArbitraj, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Та вони тут ще ті обманщики ,скамів більше ніж в Україні . Питались чи в мене є фото авто яке було ,то я їм кажу по вашій логіці я маю фото обходити кожного ранку і знімати на відео чи що. Якісь такі тут странні всі ,звичайно що в мене чорна машина і царапини видно ,вони не є глибокі ,а просто такі що і полірнути можна,але я ж не знаю куди звернутись за цим ,бо можливо полірувати авто за свій кошт буде дешевше ніж сплатитити дедактібл в 300$...
-
Маю знайомих в кількох наших дип.установах у Європі. То як не крути консульські працівники спілкуються з громадянами, то 75% опитаних залюбки б залишились, аби тільки «витягти» чоловіків до них. + діти які вже вчаться понад рік за кордоном. В Кривому Розі в моєму районі закривають через це школу, бо немає дітей, всі десь за кордоном. І з цих опитаних на Вашій картинці, мало людей розуміє, як важко буде в 🇺🇦 після перемоги…
-
Ааа це тонельного типу мийка була, значить. Контактна, зі щітками? (Бувають тонельні безконтактні) Неопренові щітки не можуть подряпати авто, але! Якщо в них заплутався інородний предмет (ну скажімо обривок проволоки чи ремінь від обв’язки з чиєгось трака), то тоді може щітка з цим предметом поцарапати. Тоді характер поцарапань на вашій автівці був би впродовж всієї довжини авто і такого, пунктирного якби вигляду. Короче зай MPI розбирається )
-
Ну це однозначно була мийка,я не знаю що саме ,бо пару днів тому я був на мийці самообслуговування і помив її сам ,витирав ,оглянув і нічого такого не було . 4 дня після ,хотів змити ту сіль і згадав що в коли був в Франції мив машину на таких автомийках ,купив собі карту і поїхав без задньої думки . Вийшов подивитись ,як помило,а там тупо права сторона в кругових царапинах. Але питання ще одне ,якщо припустимо МПІ скаже ,що мийка не винна ,то що дальше буде ? Всі залишаться при своїх інтересах ,чи можуть на мене накладені якісь санкції в вигляді зняття пойнтів чи штрафу ,за "хибний виклик" .
-
-