Українська Манітоба
-
я зазначив стандартну ціну. +/- а що робити у машини це знає лише її господар,можна взагалі нічого не робити як Greg радить,а просто купляти з 5к і продавати за 1,7к як людина зверху приводила свіц випадок. але я вам скажу що це йому дуже пощастило що за 4р у нього нічого не гавкнуло і що він продав її потім за 1700$ ! без двигуна і акпп і без сейфті,бо така машина тут нікому навіть на шрот не потрібна, а на шроті дадуть не більше 600$
-
Доброго вечора, можливо в кого був схожий досвід і може поділитися своїм досвідом Я планую переїхати з Онтаріо в Манітобу і трохи заплуталась з чого почати, маю на увазі документи. З яких документів треба почати. SIN, страховка чи водійське? Договір ренти є. Буду вдячна за відповідь💙
-
ну так, замiнити двигун 1-1,5к і сам двигун 3-5к. а замінити ГРМ 1к. звісно краще вбити свій двигун і кривими лапами замінити на інший,ще й може не такий)) а може й на гірший,теж з таким самим пробігом "на підході" а потім ще раз замінити двигун,а потім здати на шрот і купити нову) а можна просто купити авто,зробити йому ТО2 або ТО3 в залежності від пробігу,отримати гарантію і їздити собі не парючись ще 150тис
-
Німці тут непопулярні. І роблять їх в США.
-
Не займаєтесь маячнею. Немає сенсу робити ремонт, який через пів року станеться повторювати... (тому що це іржа. Вона повернеться) Тому насолоджуйтесь життям, доки воно їде. А коли почне розвалюватися дверцята, купите нові в колір на LKQ або Team Auto. Й буде вам щастя. Але як що не ймется, тоді Олег вам в допомогу +12049799444