Українська Манітоба
-
@Olha_Nishchuk, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Або сьогодні?.. (хоча сьогодні ж тільки почалося)
-
Дякую!
-
Скажіть добрі люди, сьгодні , діти у школах вчаться чи ні?
-
Так моїй родичці прийшло GST 5 квітня
-
дякую
-
дивіться на сайті школи, там є календар
-
Доброго ранку. Народ , підскажіть будь ласка волонтерів у Вінніпегу. Дуже дякую🙏🏻
-
Мені треба допомогти з приводу роботи та вивчення мови
-
Яких саме?
-
Я не знаю який в мене рівень мови , але я відпрацювала 2,5 місяці тут вже
-
На безкоштовні Курси на мову потрібно чекати кілька місяців. Перед цим обов'язково пройдіть welarc на визначення рівня. Ця організація потім вас направити на курси. Щодо роботи, то на що ви саме претендуєте? Який рівень мови зараз?
-
Я написала вам у приватні повідомлення
-
Пожалітись можно як староприбулій😆 Ну шо за фігня з ціною на бензин $1.67🙄 Пам’ятаю як в часи ковіду був $0.67… всі жартували: нарешті можу дозволити собі бензину але не можу нікуди поїхати…
-
Користувач DmitriyArbitraj, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ищу людей на уд..") не відповідає мові правил чату.
-
Всім привіт. Збираюсь переїзжати з Онтаріо до Вінніпег в травні. Що відбувається з ринком житла? Заповнюю заявку на житло в Edison properties - всюди кажуть, що немає до липня ( на сайті пише available now). Як хто шукав житло і в яких агенціях? Ps. В мене є гроші на рахунку на півроку оренди і кредитних рейтинг 714+
-
Олексей Гавин, будь ласка, натисніть на кнопку нижче протягом зазначеного часу, інакше Ви будете вилучені. Дякуємо! (240 сек) Powered by 1inch Network
-
Інформація на сайтах рентових агентств не актуальна. Дзвоніть питайте і то буде актуальна. Дзвоніть всюди.
-
Як домовитесь Скільки часу на день доглядати? Чи ви надаєте ланчбокс, чи треба голувати? Залежно від дитини, чи вона вже самостійна, чи ще треба міняти памерси, та купа інших "Як" та "але" Як що на цілий день то десь 40+/-
-
Менеджер будинку вже порішав, це наші сусіди з іншого крила трошки втомилися поки додому йшли ><
22 Jan 2023, 08:02
46718/238782
6 minutes ago