Українська Манітоба
-
Вітаю спільнота! Чи може хтось пояснити відмінність в умовах та профіті, що нараховується, між покласти гроші на saving account (та отримувати smart interest? що це?), або на GIC Non-registered/RRSP/TSFA (в чому полягає різниця між ними)? Буду вдячний за відповідь
-
Ок, ну добре… Будемо чекати поки знов впаде на $0.67! 😆
-
Це як? 1.30 нормально?
-
Та звичайно не буде, хоч помріяти🫠
-
Навіть не могла уявити що така ситуація в Вінні в громадському транспорті😔 Я в Брендоні пару раз їхали в автобусі… сама була в цілому автобусі🫣 Людей майже нема…
-
хтось дивиться на павліна або зебру і любується і вони дійсно гарні. той хто ходить і прибирає за ними - вони вже не не такі красиві. Просто ота клоака близько норс енду та автобуси то мабуть найгірше що можна бачити і більшість місцевих звикли до них як ото навоз у вольєрі слона. Вони дивляться на слона і то не часто але через вікно свого траку. Буде літо, будуть парки і хайки, зберіться поїдьте в Банф і всі ті бас шелтери відійдуть на інший план.
-
Мені трохи важко прийняти оце уникнення. Користуюсь автобусом деколи і якщо треба повертатись назад після 20:00 стараюсь вибрати для пересадки людні місця, хоча всеодно страшно дуже. І через те, що якщо щось не так піде ні я, ні ніхто мене не захистить. А бігати швидко я не вмію) Знайома Канадка каже, що 15 років тому такого не було, і що вони самі бояться. Донька у них навчалась десь у центрі, то вони додатково платили за підземну закриту парковку, щоб вона на вулиці не залишала машину і не виходила з неї.
-
А в якому районі ви живите?
-
#робота Доброго дня, Компанія, в якій я працюю шукає людину на full time на позицію Mechanical Designer. Обов’язковими вимогами є попередній досвід в AutoCAD, Revit MEP та дизайні в загальному, а також розмовна англійська з розумінням специфіки роботи. Якщо цікавить, пишіть в приват - переадресую на HR. Власники з українським корінням, ця група - це перше місце, де зʼявилась ця вакансія, так що ваші шанси достатньо високі.
-
Користувач VM, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("так сегодня зай..") не відповідає мові правил чату.