Українська Манітоба
-
Користувач VM, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("так сегодня зай..") не відповідає мові правил чату.
-
Всмім привіт! Кому вже приходили 500$ разової компенсації за аренду житла - як довго на неї чекати? Відправив форму 25 березня. Зробив все правильно, декларацію за цей рік у Канаді відправив раніше, за два попередніх роки теж по інструкції заповнив. Сума за аренду складала більше, ніж 30% за попередній рік. Ще відправив листа з інфо по direct deposit. Але гроші не прийшли ані чеком, ані на картку. Вже виходить 3 тижні, це норм, яи щось не те?
-
Що значить "неважливо, яка сфера"? Це дуже важливо. У вас же є якийсь досвід з конкретних сфер діяльності. Є різниця, коли людина працювала, скажімо, бухгалтером чи інженером. Якщо у вас є мова, то пробуйте знайти кваліфіковану роботу. indeed.ca - ось тут море вакансій у Вінніпезі. Чи ви шукаєте будь-яку некваліфіковану роботу у будь-якій сфері?
-
Join a Ukrainian choir! Запрошуємо до Українського хору для дітей та для молоді! Click the link to fill in the survey by April 22, 2023 Перейдіть за посиланням, щоб заповнити анкету до 22 квітня 2023 року Children’s choir Ages 6 to 14 bit.ly/3mjmSip Young Adult choir Ages 15 to 25+ bit.ly/3o2r7PQ
-
російськомовного немає
-
Ок. Я відповіла, що в відділенні, де я працюю, не має російськомовних співробітників. Я розмовляю українською та англійською.
-
Українці не сумують тут в Канаді)))
-
vm.tiktok.com/ZMYne4mSL