Українська Манітоба
-
Що значить "неважливо, яка сфера"? Це дуже важливо. У вас же є якийсь досвід з конкретних сфер діяльності. Є різниця, коли людина працювала, скажімо, бухгалтером чи інженером. Якщо у вас є мова, то пробуйте знайти кваліфіковану роботу. indeed.ca - ось тут море вакансій у Вінніпезі. Чи ви шукаєте будь-яку некваліфіковану роботу у будь-якій сфері?
-
Join a Ukrainian choir! Запрошуємо до Українського хору для дітей та для молоді! Click the link to fill in the survey by April 22, 2023 Перейдіть за посиланням, щоб заповнити анкету до 22 квітня 2023 року Children’s choir Ages 6 to 14 bit.ly/3mjmSip Young Adult choir Ages 15 to 25+ bit.ly/3o2r7PQ
-
російськомовного немає
-
Ок. Я відповіла, що в відділенні, де я працюю, не має російськомовних співробітників. Я розмовляю українською та англійською.
-
Українці не сумують тут в Канаді)))
-
vm.tiktok.com/ZMYne4mSL
-
Добре, спробую, дякую А Номер на сайті є?
-
Ок, дякую
-
Доброго дня. Мама з двома дітьми 17 та 8 років шукає 1-2 BR квартиру з 1.05. Бажано в районі Kildonan, оскільки там є знайомі. Але можна і інші безпечні райони, головне щоб поруч були школа, магазини та автобус. Можливо sublet. Нажаль все, що я знайшла, буде доступно з червня - липня, а ми мусимо виїхати з готелю через тиждень. Буду вдячна за будь-яку допомогу 🙏🙏🙏
-
УРОКИ ФОРТЕПІАНО ОНЛАЙН 🎹🎵 -Досі хочеш навчитись грати але ніяк не виходить по безкоштовним додатках на смартфоні? -Завжди мріяв але відкладав на потім?! Тоді саме час прийти до нас на заняття 🎹 ✔️Почнеш грати улюблені мелодії за 2 місяці! ✔️Вивчиш ноти та здивуєш у компанії знайомих чудовим хоббі! ✔️Зможеш підбирати акорди до улюблених пісень на слух! -Все це та ще більше на заняттях з Фортепіано ОНЛАЙН- 🌎 Пробне заняття лише 3💲,3💶,4 Кан.💲 Або -120 грн
-
Що таке "район Кілдонан"? East Kildonan, West Kildonan, North Kildonan? Район Kildonan Place - це взагалі Транскона. Кілдонан - це історичний район Вінніпегу, якого давно не існує. Якщо ви маєте на увазі колишній виборчий округ Kildonan, то він взагалі на півночі міста був до 2008 року