Українська Манітоба
-
Українці не сумують тут в Канаді)))
-
vm.tiktok.com/ZMYne4mSL
-
Добре, спробую, дякую А Номер на сайті є?
-
Ок, дякую
-
Доброго дня. Мама з двома дітьми 17 та 8 років шукає 1-2 BR квартиру з 1.05. Бажано в районі Kildonan, оскільки там є знайомі. Але можна і інші безпечні райони, головне щоб поруч були школа, магазини та автобус. Можливо sublet. Нажаль все, що я знайшла, буде доступно з червня - липня, а ми мусимо виїхати з готелю через тиждень. Буду вдячна за будь-яку допомогу 🙏🙏🙏
-
УРОКИ ФОРТЕПІАНО ОНЛАЙН 🎹🎵 -Досі хочеш навчитись грати але ніяк не виходить по безкоштовним додатках на смартфоні? -Завжди мріяв але відкладав на потім?! Тоді саме час прийти до нас на заняття 🎹 ✔️Почнеш грати улюблені мелодії за 2 місяці! ✔️Вивчиш ноти та здивуєш у компанії знайомих чудовим хоббі! ✔️Зможеш підбирати акорди до улюблених пісень на слух! -Все це та ще більше на заняттях з Фортепіано ОНЛАЙН- 🌎 Пробне заняття лише 3💲,3💶,4 Кан.💲 Або -120 грн
-
Що таке "район Кілдонан"? East Kildonan, West Kildonan, North Kildonan? Район Kildonan Place - це взагалі Транскона. Кілдонан - це історичний район Вінніпегу, якого давно не існує. Якщо ви маєте на увазі колишній виборчий округ Kildonan, то він взагалі на півночі міста був до 2008 року
-
Якщо точніше, район торгового центру Kildonan place. Вибачте, якщо помилилася з назвою району, ще не дуже орієнтуюся в цьому.
-
Сказали, що зможуть поселити в інший готель ще на 14 днів. Але все одно не дотягуємо до червня. Тому трішки нервую.
-
40 хвилин з ними спілкувався. Кажуть, не вказана інформація щодо income у 2021 році, і вони надіслали міською поштою мені листа, на який треба відповисти і предоставити цю інфо. Дуже кумедно, бо цю форму я теж поштою посилав, і її копія в мене лежить вдома, де чорним по білому вказан інком за 2022,2021 і 2020 рік. Неможливо, щоб цієї інфи не було. Бардак