Українська Манітоба
-
Пустять, це вам не Покровський
-
Не знаю як в православних, в греко-католиків пустять
-
В Греко-Католицьку так
-
Крот детектед
-
Чи тут суворо і дрес код?
-
Доброго дня, Я Каріна, 14 років. Пропоную послуги няні/бейбісітера . Маю сертифікат та досвід, послуги коштуватимуть 10 CAD/за годину. Район Transcona.
-
О, цей Паркер й*бнутий на всю голову. Він з Києва сам. Любить Путіна. Ну а Путіна любити краще всього десь з Канади. Його навіть в z-тусовці вважають довбонутим. Я до сьогодні навіть не знав, що він в Вінніпезі
-
Апалчєніє
-
Прикол у тому, шо у нього походу ще й біполярочка. Тобто, то він пише як він там десь когось вбиває, то він в Вінніпезі. Коротше, якесь кацапське тро Вінніпегу
-
Привіт, підкажіть чи можна зараз влаштуватись в Манітобі на роботу без англ. Склади заводи фабрики ?
-
Так я не про паркера, а про коментаторів. Явно ж десь у наших чатах сидять.
-
На м’ясокомбінат Maple Leaf ніби беруть з слабким англійськім, пробуйте… Good luck!
-
в фб групів туран бери
-
Можливо є хто знає де є вільне місце для дитини в садочку хоть би пару днів на тиждень ,щоб з дітками гралась ? Про ходити питати знаю, робили не один місяць.
-
По цим коментарям видно наскільки деградована величезна частина істот на тій території рашистів. Зараз там тільки інстинкти та сташенна агресія до всього навкруги. І цей факт вже був там 25 років назад, колись була проїздом. Думаю треба ще років 2000 щоб там змінилася сіра речовина у їхніх оболонках і почала функціонувати за призначенням.
-
У,тебе,е
-
В кого були попередження за скачані торенти?
-
Що скачав фільм чи гру?
-
Не зрозумів це про шо ... не вже в Вінніпегу нема фірм які дают авто в оренду на довгий термін.
-
Мене не попереджали, відразу штраф прийшов 630 дол.
22 Jan 2023, 08:02
46832/234858
4 minutes ago