Українська Манітоба
-
Без шолома атата або доляріки ?
-
А адмін хто
-
шолом, правила.
-
не потрібно поки. Бо тут є багато хто з тих його фанатів. Спочатку треба в цій групі почистити. Збирайте собі поки
-
хіба що адмінам. Я би видалив пости звідси, тут 5К учасників і ніхто на ватність нікого не перевіряв. Явно тече судячи по каментам там
-
Мб краще адмінам в лс
-
Народ, а на веліках їзда регулюється ? Типу шолом , мазелтоф тицпиц?
-
Це була москальска нова с салону. Для таксі була саме те що треба.
-
Я можу сюди закинути все, що на нього нарив, якщо хочете
-
Ну и на місяц я розраховую теж не 200 cad а 400-500cad при ціни авто в 30тис. Це буде норм.
-
Тут немає нових машин за 8000-10000 cad
-
Є якась інфа, окрім тієї, яка не на його каналі?
-
Ні ціна нового авто була 250 чи 280 тис.грн. так шо 60 тис. На рік це я ще переплатив. 😁
-
та може ганятись і не буде ніхто, але впасти лежати потім як Шумахер можна легко. Тут в шоломі не стидно - всі в них окрім алкашні з норс енду
-
Ok, ви умови трохи ліпше прочитаєте, і в салон сходіть, потім побачите реальну вартість авто, час очікування і тд.
-
Ну я глянув той сайт, по посиланню, там авто у лизинг за 30+ в місяць пишуть 500 cad все залежить від сроку оренди та пробігу на рік.
-
Успіхів в пошуку.
-
Не буде, буде дорожче. Мінімальний лізинговий відсоток 7% річних при нормальному скорі + мінімальна лізингова умова
-
В будь-якому випадку це буде вигідніше ніж кредит.
-
Ви не з того боку підходите до питання. В кредит через 6 років у Вас буде 6 річне авто с пробігом в 120-150 тисяч... за яке Ви заплатите на відсоток більше ніж воно коштувало. А потім продавати його ціна через 6 років буде 40-50% дешевше. А в лизинг Ви будите мати за ці 6 років 3 раза по 2 роки чи 2 по 3 роки нове авто .... а свое Ви ще і за ці 150 тисяч км вкладати на ремонт.... ... тому лізинг на довгу значно вигідніше.... і постійно на новому авто....
22 Jan 2023, 08:02
46892/238988
6 minutes ago