Українська Манітоба
-
Дуже багато є меблевого виробництва, пошукайте там. Англійська має значення також.
-
Привіт хто знає де можна знайти роботу в Winnipegu .Мені 27років за професією столяр,працював на будівництві,заводах помічником столярні,на карі. Хто може допомогти з інформацією велике дякую)
-
Зверніть до HyLife, набирають постійно
-
Можна погуглити, окрім оф. Сайту є ще багато різних, я знаходив, тільки там від 300$ замовлення
-
300 Stanley St, Ростік 2049790404
-
Так, у нас була подібна ситуація, ми не встигли на свій рейс, і нам безкоштовно на місці змінили на пізніший рейс
-
Це ті, які тут уже давно живуть ) і необов'язково українці )
-
Добрий день, шукаємо роботу на фермі в Вінніпезі Сімейна пара.
-
Тому що ліниві *опи 😂 Бува, я вдома - дзвінок в двері. Відчиняю - амазонівський кур’єр вже на шляху назад до свого вена. Посилка під дверима. Ну хоч дзвонять в двері, типу повідомляють 😂 (але не завжди ))
-
Ігор звати, українець
-
+1 (204) 509-0008
-
Ввм авіалінія безкоштовно поміняє на наступний рейс на які будуть місця
-
Добрий день еврибаді, є питання. Як продати авто якщо воно у кредиті? Я розумію що можна виплатити і продати але може є інші варіанти?
-
Читаю про пошту Канади) і думаю, що це треба Ваші історії роздрукувати, та давати нашим користувачам Укрпошти) бо їм все не то і не так)))
-
Доброго дня. Підкажіть, чи реально тут в Канаді купити стіки для айкоса ментолові? А не оце що тут продають жахливе)))
-
Доброго дня! Маю таке питання: в нас квитки від miles4migrants, AirCanada і пересадка в Торонто лише 1 година. Цього явно мало щоб зробити wp і встигнути на літак. Чи були в когось подібні ситуації?
-
І в мене таке було. Ще дивуюся, чому просто не подзвонити в двері, якщо принесли посилку - а так лишили і все. В мене влітку заєць вкрав посилку, бо коробочка мала була й легка. Я у вікно побачила, як бавиться)))
-
Порекомендуйте, будь ласка, сто, де працюють українці
-
У нас раз під'їхав під хату, покопався в машині, розвернувся і поїхав. Message прийшов Delivery failed😂
-
Є для Amazon у Fashion outlets
22 Jan 2023, 08:02
468/236427
3 minutes ago