Українська Манітоба
-
Щіро сподіваюсь що пані просто жартує 😅
-
Бо я працюю на двох роботах в мене немає часу і порекомендував хлопець що їздив так в Польщу нібито все під ключ
-
Взагалі я плачу гроші за те щоб подали на візу поставили білметрію у Львові в закордонний паспорт
-
Тетяна, заповнення анкети на візу простіше простого, є купа гайдів на ютубі, займає 30-40 хвилин Навіщо платити гроші людям, які не мають ліцензії? Якщо у Вас будуть проблеми через когось, то ті люди не при ділах зовсім і розбиратись з головняком доведеться саме Вам
-
Ну мені сказали отримую на три роки а потім можу залишитись тут просто такі перешкоди що я вже втомилась і хочу по швидше відіхати ще в дитинстві мріяла
-
Ні сказали біомерію вишлють паспорт чи що там поштою я що лошиця знов виходить???)))
-
і все таки треба сісти і розібратися і відокремити мух від котлет. Бо біометрію в паспорт не клеють у Львові.
-
Ваше "агенство" Вам тільки подасть на тимчасову візу на 3 роки. А далі Вам треба з цим розбиратися тут самій.
-
В якому сенсі жартую?все сама можу зробити чи що?це так просто?скажіть бо отримую в пон новий паспорт біо що вкрав коханець
-
Дуже будьте уважні. Якщо ви хоча б для себе не зможете розібратись у процедурі отримання статусу Постійного Резидента Канади, то ви - потенційна жертва для різних не дуже чесних посередників. Програма СUAET - це тільки тимчасове перебування та робота в Канаді. Ця програма не дає права жити в Канаді постійно.
-
То готово то зробити то на черзі там і попісяти прошу пробачення ніколи
-
Це ж кухня
-
Ну так я плачу агентству щоб вони все заповнили за мене бо я на роботі там вдихнути не дають
-
Привіт. Хто знає сьогодні в православній церкві починається посвячення пасок? Хочемо поїхати
-
Для цього мені сказали приїхати на здачу білметріі у Львів із Києва
-
Біометрію без вашої присутності неможливо здати
-
Біометрія це відбитки пальців, як їх можуть зробити без Вас?
-
Ви не зможете просто так залишитись в Канаді. Вас депортують. СUAET - це програма тимчасового перебування та роботи в Канаді. До трьох років. Після трьох років - покидаєте Канаду
-
За ждіть якщо куает на три роки а мені потрібна вона ??
-
Не подавалась я в понеділок отримую паспорт
22 Jan 2023, 08:02
47015/238916
3 minutes ago