Українська Манітоба
-
Спробуйте знайти час і опануйте Гугл і ютуб ( не сарказм)... Це вирішить багато проблем як до так і після приїзду...
-
А у вас по 450
-
Я тут роблю на двох роботах по 100 грн година макс без вихідних ви уявіть тільки
-
Ну так вони і сказали там є декілька людей їх троє три варіанти по різним сумами 100 долл 80 і 50 за роботу їх
-
Сказали це простіше в нас я дивлюсь всі хочуть кожен кожного нає
-
Після того як біометрія буде здана, через певний час вам надійде запит на оригінал паспорту для вклейки візи. Ви зможете підписати репрезентів форм із людиною, котра все зробить за вас
-
👍це вірно.
-
Та не просто так потім подати на імміграцію як буду там
-
Не треба
-
Ото на Пасху мені подарунок вихідний))
-
Ковід короче робить?)бо я понеділок чудом вихідна)
-
Так, вартість дійсно гарна, бо навіть кур'єрська доставка паспорту по Польщі обійшлась би дорожче
-
Взагалі хотіла залишитись в Онтаріо бо це все ж таки столиця а тут забрела на ваш чат)
-
Супер! Повезло
-
Місяць тому
-
Ну так мені так і казали не лякайте мене
-
Давно ви за таку ціну робили? На початку року вже було 2000 грн. за один паспорт
-
За 80 чувак сказав що щеплення ковіда потрібно робить скажіть потрібно чи ні бо в мене закінчився строк хотіла в Ізраїль
-
Мої знайомі заповнювали анкету самі, їздили на біометрію самі, але вклеювати самостійно не було можливості, тому скористались такою послугою за 1000 грн і успішно отримали паспорт із вклеєною візою. Одній людині на 3 роки, іншій вклеїли на 10
-
Хоч сказала що квитки по 600 долл а не та що за сто баксів сказала що по триста квитки я зайшла а там побачила в нашої по штуці баксів думаю ого
22 Jan 2023, 08:02
47052/238715
42 minutes ago