Українська Манітоба
-
В UNF Club на Main Street двічі на місяц у п’ятницю, тут бувають оголошення www.facebook.com/unfclubwinnipeg?mibextid=LQQJ4d
-
Христос Воскрес! Всіх зі святом! Маю до всіх таке питання, можливо в когось наразі є ляшка чогось міцного вдома? 😄 Не встигли до алкогольного маркету, а за стіл сідаємо) Якщо в когось стоїть «про запас» пляшечка 40 градусного, то був би дуже вдячний та під‘їхав забрати прямо зараз. Звісно, за його ціну. Всім дякую та гарного свята!
-
А хто казав, що я на дієті і не їм після 6ї? Я не змінювала образ життя і харчування, ну окрім переїзду (тобто продукти купуються, поки що, наосліп, інший виробник). Пожерти люблю, особливо м'ясо. І рік тому любила і зараз))) Ось тому і турбує втрата ваги. Раптом не пропустити щось важливе для свого здоров'я.
-
I mean Tax free clinic Where we can go and wait in a queue and do everything I mean can go without appointment
-
Машина з Сейфті, та чистий заголовок. 2007 рік. 275тис пробіг, двигун 3,4. Чудова машина для новоприбулих Знаходиться у Стейнбаху, 40 хв від Вініпегу. Машина у відмінному стані, все ідеально працює, автоматична коробка передач, Повний привід, круїз контроль, автоматичне включення світла, повний електропакет, електричні сідушки, задній ряд можна регулювати також. Датчики тиску шин, олива зміненна 500км тому, повністю готова для нового власника. Кому цікаво пишіть в приватні повідомлення, та приїжайте тестувати. 7300$ Торг біля капоту.