Українська Манітоба
-
Буває що починаєш оформляти , доходиш до оплати, а воно холєра потім " соррі, ціна змінилась . Тепер +200$ " 😵💫
-
Привіт, можливо хто стикався з ситуацією: загубила winpass, чи можливо отримати новий?
-
В SCU в мене питали. Також коли заповняєш документи з RBC (не пам'ятаю які) там можна його вказати. Той документ де ти налоги платиш. Але то жодного разу не було по телефону.
-
Норм
-
Дякую😍
-
Люблю оцей, з аргановою олією. Кондиціонер теж класний. Продаються в Winners
-
Найкраще зробіть Google пошук Short term appartment rentals або Furnished apartment rentals. Тоді зможете вибрати собі по району де вас цікавить. Як варіант: Monopoly Realty, Bison Pointe etc
-
Через Winnipeg Transit
-
Там вказано рік
-
Скільки часу дійсний ворк перміт після видачі в аеропорту?
-
При в'їзді в країну він відразу відкритий на 3 роки, чи тільки на 90днів і далі потрібно знімати обмеження з нього чи ні, як воно працює?
-
Він дійсний до дати, що там вказано (скоріш за все це або три роки, або кінець дії вашого паспорту). Обмеження треба знімати тільки якщо хочете працювати у цих сферах. Але медичний огляд все одно обов'язковий
-
Вінніпег, хто може через годинку-дві забрати 15км від Вінніпегу і завести у район аеропорту?
-
20 тільки шо підстригся....
-
30-40
-
Ultracuts десь в районі $25-30.
-
Однако, проста машина стрижка вийшла 20 доларів.... цікаво а скільки буде тоді у перукаря вона коштувати.....
-
поправочка - друга країна не просто ставить галочку. якщо податки на доходи у Канаді більші, ніж сплачені в Україні, то доплачується різниця
-
Можу розказати, скільки коштують жіночі стрижки, фарбування волосся, манікюри, педікюри, корегування бровей, епіляція - ал не буду, бо це травматична інформація 😂
-
стригся за 35 (машинка, ножиці, помили голову, намазали гелем, поклали рушник на обличчя) в Поло Парк, не памʼятаю назву Upd: згадав, “Tommy Gun’s” Upd: ой, це 35 євро було (євровою картою платив) :)
22 Jan 2023, 08:02
47589/240896
5 minutes ago