Українська Манітоба
-
Я з середньго почав, нижче написали, що є . Хай вам зкинуть, або в чат хай кинуть.
-
В мене є) Можу скинути трошки пізніше
-
Синій Мерфі, можливо комусь буде корисний для вивчення англійської мови. Взагалі ще є, червоний(початковий), синій(середній рівень), зелений( вище середнього).
-
Selling my 2012 Honda Accord, Saftied. Top trim Turing, rear view camera, heated seats, leather interior, winter tires. The reason for sell is I’m leaving a country. Has rebuilt status due to vandalism . Was no major damage. Contact me for more details Показать меньше
-
Доброго вечора, а що в чат не можливо додати файлів? Хотів PDF файл додати, синій Мерфі. Можливо комусь знадобиться для вивчення англійської мови.
-
Розкажіть, будь ласка, як краще використовувати кредитну картку, щоб поліпшити кредитну історію? І підкажіть, будь ласка, якщо я наприклад сплатив інтернет з кредитної картки і я маю кінцеву дату 9 січня, коли мені краще погасити кредит? Скільки має пройти днів перед погашенням? Його краще гасити частинами чи цілком? І якщо, наприклад, у мене кредит до 9 січня, я оплачую його 1 січня і 6 січня оплачую знову якийсь товар чи послугу, 9 січня залишається чинним числом погашення чи дата продовжується?
-
Я купив за 5К, продав за 1.7К, але там двигун був мертвий, без сейфті, купа іржі. 4 роки відходила, були проблеми із соленоїдом. Все решту не дивився, бо знав, що буду авто міняти за три роки. Але вони відїздило рівно 4. Я купив у серпні 2018, а вмерло у вересні 2022. Моє перше авто, Chevy equinox LT, 2013.