Українська Манітоба
-
В цій гіпотетичній ситуації серед рівних кандидатів представнику меншин нададуть перевагу тому, що в світі (і в Канаді також) все ще є дуже багато місць, де не те що перевагу не нададуть, а просто не візьмуть на работу за жодних обставин, а якщо випадково візьмуть, то звільнять як тільки дізнаються (у випробувальний період навіть шукати пояснення не потрібно). Це стосується особливо трансгендерних персон та людей з інвалідністю, але і інших меншин також. Місць, де гіпотетична гетеросексуальна біла жінка (а уж тим більше — чоловік) без проблем отримає роботу все ще більше, їх дофіга. тому деякі компанії надають трохи переваги для тих, кому може бути небезпечно або важко отримати роботу через те, що вони належать до меншин. Це просто виправлення вже існуючої нерівності, а не створення нової.
-
І ще я хочу додати, що для лгбт-персон орієнтація — це не тільки "хто з ким спить". Для представника лгбт-спільноти розмова про свою орієнтацію/гендерну ідентичність це не "давайте звертати увагу на те, хто в моєму ліжку" — це про "давайте поговоримо про те, скільки коментарів ненависті я чую на вулицях, скільки раз мені було страшно за моє життя, скільки було насильства зі мною або моїми друзями, скільки разів мені було потрібно мовчати, щоб не опинитися у небезпеці або ізоляції..." Тобто це зовсім не про секс. Взагалі. Меньше за все вони хочуть, щоб ви думали про те, хто і як в їх ліжку, але багато людей чомусь все ще думають саме про це.
-
За 3 місяці отримав 2 дзвінка з "пошти" про те що скоро моя посилка тю-тю 😁 Деколи читаю тут про тонни телефонного спаму і дивуюся, бо у мене такого немає
-
-
Як цікаво , тобто людина не має права себе називати, тим ким вона себе індефікує,бо : «Дуже цікаве поняття "гетеросексуальна біла жінка". Мені здається, що коли людина вживає такі поняття, то вона як мінімум полюбляє расизм». Це явно каже людина не зашорена 🤣🤣🤣 , Вишеньки на торті «я не хочу когось ображати» . Психологічна пастка ? Ви психолог за освітою ?