Українська Манітоба
-
І ще я хочу додати, що для лгбт-персон орієнтація — це не тільки "хто з ким спить". Для представника лгбт-спільноти розмова про свою орієнтацію/гендерну ідентичність це не "давайте звертати увагу на те, хто в моєму ліжку" — це про "давайте поговоримо про те, скільки коментарів ненависті я чую на вулицях, скільки раз мені було страшно за моє життя, скільки було насильства зі мною або моїми друзями, скільки разів мені було потрібно мовчати, щоб не опинитися у небезпеці або ізоляції..." Тобто це зовсім не про секс. Взагалі. Меньше за все вони хочуть, щоб ви думали про те, хто і як в їх ліжку, але багато людей чомусь все ще думають саме про це.
-
За 3 місяці отримав 2 дзвінка з "пошти" про те що скоро моя посилка тю-тю 😁 Деколи читаю тут про тонни телефонного спаму і дивуюся, бо у мене такого немає
-
-
Як цікаво , тобто людина не має права себе називати, тим ким вона себе індефікує,бо : «Дуже цікаве поняття "гетеросексуальна біла жінка". Мені здається, що коли людина вживає такі поняття, то вона як мінімум полюбляє расизм». Це явно каже людина не зашорена 🤣🤣🤣 , Вишеньки на торті «я не хочу когось ображати» . Психологічна пастка ? Ви психолог за освітою ?
-
Думаю так, тому що це ознаки за якими вибирають: брати людину на роботу чи ні. Незалежно від його/її навичок і досвіду
-
Те що вони дописують що віддають перевагу , чи we are not discriminating… та далі по списку , або everyone welcomes here - це е дуже круто . Це як лакмусова бумажка зрілості суспільства . А в нас кожен другий (якщо не кожен перший) блогер у списку чому НЕ ТРЕБА їхати до Канади обов’язково згадає «тут НОРМАЛЬНО ставляться до меньшинств !(о жахіття) ВОНИ тут мають ТАКІЖ сами права ЯК МИ З ВАМИ (да як вони посміли тільки)» так що тут говорити про зрілість . І зрозуміло стурбованість спільноти у цьому питанні .
-
Я дійсно не бачив жодного оголошення про «віддаємо перевагу» , тільки допис про те, що всі можуть податися на зважаючи хто де та як. Буду вдячний за скріншот, заичйноі офісної роботи а не ц рейнбоу центрі , де пишуть про перевагу . Не кажу що не вірю, але було б цікаво це побачити.