Українська Манітоба
-
-
Як цікаво , тобто людина не має права себе називати, тим ким вона себе індефікує,бо : «Дуже цікаве поняття "гетеросексуальна біла жінка". Мені здається, що коли людина вживає такі поняття, то вона як мінімум полюбляє расизм». Це явно каже людина не зашорена 🤣🤣🤣 , Вишеньки на торті «я не хочу когось ображати» . Психологічна пастка ? Ви психолог за освітою ?
-
Думаю так, тому що це ознаки за якими вибирають: брати людину на роботу чи ні. Незалежно від його/її навичок і досвіду
-
Те що вони дописують що віддають перевагу , чи we are not discriminating… та далі по списку , або everyone welcomes here - це е дуже круто . Це як лакмусова бумажка зрілості суспільства . А в нас кожен другий (якщо не кожен перший) блогер у списку чому НЕ ТРЕБА їхати до Канади обов’язково згадає «тут НОРМАЛЬНО ставляться до меньшинств !(о жахіття) ВОНИ тут мають ТАКІЖ сами права ЯК МИ З ВАМИ (да як вони посміли тільки)» так що тут говорити про зрілість . І зрозуміло стурбованість спільноти у цьому питанні .
-
Я дійсно не бачив жодного оголошення про «віддаємо перевагу» , тільки допис про те, що всі можуть податися на зважаючи хто де та як. Буду вдячний за скріншот, заичйноі офісної роботи а не ц рейнбоу центрі , де пишуть про перевагу . Не кажу що не вірю, але було б цікаво це побачити.
-
Один із найближчих членів моєї родини зробив камінгаут деякий час тому і я була перша людина, хто підтримав його. Саме мені він зараз розповідає, що зустрів чоловіка своєї мрії, що познайомився з його батьками і інші милі речі. Так, у площині родинних зв'язків деякі члени родини не зрозуміли його спочатку, і так, це дійсно було боляче для нього. Але я все ще не розумію яке відношення це має до роботи?
-
Мій знайомий не міг знайти кімнату. Більшість відповідали, що шукають пенджабську дівчину. З відчаю він заявив, що відчуває себе пенджабською дівчинкою. Йому, мабуть, побоялися відмовити і здали кімнату.