Українська Манітоба
-
Я дійсно не бачив жодного оголошення про «віддаємо перевагу» , тільки допис про те, що всі можуть податися на зважаючи хто де та як. Буду вдячний за скріншот, заичйноі офісної роботи а не ц рейнбоу центрі , де пишуть про перевагу . Не кажу що не вірю, але було б цікаво це побачити.
-
Один із найближчих членів моєї родини зробив камінгаут деякий час тому і я була перша людина, хто підтримав його. Саме мені він зараз розповідає, що зустрів чоловіка своєї мрії, що познайомився з його батьками і інші милі речі. Так, у площині родинних зв'язків деякі члени родини не зрозуміли його спочатку, і так, це дійсно було боляче для нього. Але я все ще не розумію яке відношення це має до роботи?
-
Мій знайомий не міг знайти кімнату. Більшість відповідали, що шукають пенджабську дівчину. З відчаю він заявив, що відчуває себе пенджабською дівчинкою. Йому, мабуть, побоялися відмовити і здали кімнату.
-
Всім доброго ранку !!!! Потрібна допомога🙏🙏🙏 , привезти гормональні таблетки з України м. Львів до Winnipeg …може хтось буде летіти в травні мій чоловік передав б лікі.. коробочки маленькі та не тяжкі ,буде рецепт на таблетки англійською мовою..всім дякую та гарного дня:)