Українська Манітоба
-
Всім доброго ранку !!!! Потрібна допомога🙏🙏🙏 , привезти гормональні таблетки з України м. Львів до Winnipeg …може хтось буде летіти в травні мій чоловік передав б лікі.. коробочки маленькі та не тяжкі ,буде рецепт на таблетки англійською мовою..всім дякую та гарного дня:)
-
Телефонні дзвінки це ще півбіди. Таке іноді і в Україні траплялося. Але такий вид скаму, з яким я зустрівся тут, особисто бачу вперше. В чому його суть. Роблю замовлення з сайту Адідас, де вказано що товар free shipping. Через декілька днів отримую СМС де вказано моє ім'я і прізвище, індекс і сайт з якого я зробив замовлення. Ну і суть смс, що потрібно до кінця дня сплатити handling fee 2.88 інакше посилку не зможуть доставити. В самій смс посилання на сайт для сплати. Сам сайт максимально скопійований з UPS, навіть url починається з ups.com.блаблалла.com. Так що будьте уважні.
-
Людина то ієрархічна істота і завжди і всюди будуть ті хто рівніше за інших.
-
Covoiturage AmigoExpress - Covoiturages de Winnipeg www.amigoexpress.com/covoiturages/de-winnipeg/mb
-
@ElSombrero ось знайшла
-
Сьогодні почув, що допомогу платять тільки кінця липня. Хтось, щось знає про те?
-
в людини психічні відхилення, тай нема що більше добавити. Вона там розказувала що однокласників наручниками приковувала до парти і била, так що можна скзаати мені ще пощастило. Висновок: до психіатра терміново!
-
Дякую
-
Ось офіційне джерело: www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/end-dates.html