Українська Манітоба
-
Квітень – останній місяць для подачі декларацій! Вінніпег. Податкові декларації на Court Ave з місцевим бухгалтером та з допомогою українського спікера. Податкова декларація 1 людина – 56 cad (податок включений), Податкова родинна декларація (чоловік + дружина) – 89 cad (податок включений). Пишіть в приват
-
А чоловіка в клЮб любителів пива запишете? 😂
-
Думаю він сам справиться 😉
-
Ну думаю таких тут від сили декілька сотень
-
"новоприбулі отримують мало" - не так це. Знаю багатьох, хто відразу стартував з 60-80 тисяч. Зарплата відповідає рівню ваших скілів та рівню мови в Канаді. Якщо у вас є досвід та знання, але нема мови, то відповідно ніхто не буде вам платити як спеціалісту. Все залежить від конкретної людини: хочуть більшу зарплату - хай вчать мову швидко. Хочуть більше доходу, не хочуть вчити мову - хай починають власний бізнес.
-
Але і конкуренція тут не маленька. Не слід забувати що на такі з/п і самі канадійці претендують. І я на 200% впевнений, що роботодавець віддасть перевагу людині з канадійським досвідом роботи і меншим стажем, аніж іноземцю у якого може і стаж більше, але немає досвіду роботи в Канаді