Українська Манітоба
-
Але і конкуренція тут не маленька. Не слід забувати що на такі з/п і самі канадійці претендують. І я на 200% впевнений, що роботодавець віддасть перевагу людині з канадійським досвідом роботи і меншим стажем, аніж іноземцю у якого може і стаж більше, але немає досвіду роботи в Канаді
-
Кому цікава кар'єра в Aerospace Industry.
-
Підбір персоналу на вакансії в місті Вінніпег, Канада Ви громадянин України та шукаєте тимчасову або постійну роботу в Канаді? Організація YES! Winnipeg тісно співпрацює з низкою громадських партнерів та з ведучими гравцями бізнес-суспільства з метою створити в нашій провінції привітні умови для українців, що прибувають сюди в пошуках безпеки та економічної стабільності. В 1973 місто Вінніпег стало містом-побратимом міста Львів в Україні. Але навіть задовго до цього провінція мала глибокі зв'язки з Україною. В Вінніпезі живе найбільша за чисельністю українсько-канадська громада в Канаді. Найкращі компанії шукають працівників в Вінніпезі. За допомогою нашого Міжнародного порталу з працевлаштування ви отримаєте безкоштовний доступ до тисяч різноманітних вакансій в різних галузях. Ця ініціатива від громадської муніципальної організації, а тому немає жодного елементу винагороди. Перш ніж зареєструватися, будь ласка перегляньте нашу покрокову інструкцію. Перечитайте гід для пошуку роботи або перегляньте відео-інструктаж про те як правильно зареєструватися. Більше інформації тут.
-
Чи можна реєструватися на сайті податкової, якщо прибули в Канаду вже в 2023 році? Чи вже тільки в 2024 році, після подачі декларації за попередній рік?
-
Зверху написав, що нема сенсу телефонувати. Наново відправте декларацію та наприклад листа з пояснюванням, що відправляли вже таке ж саме і точно вказували. А якщо там маленька сума, иак це через те, що не повний рік же до приїзду у Канаду. Це вони просто працюють недобросовісно, на мою думку
-
Ні, не можна телефонним дзвінком. Вони кажуть чекайте на листа(я дзвонив коли він ще не дійшов до мене). І потім поштою відповідайте. Хоча вони вказали яка проблема, я сказав, що в мене все написано, і можу ще раз продублювати всю інфо по телефону, але вони сказали що треба тільки на тей лист коли прийде - відповісти так само поштою і знов чекати.
-
Добрий день. Будь ласка, підкажіть, чи отримував хтось відмову в housing benefit через те, що не здавали декларацію в 2021, оскільки ще фізично не були в Канаді? Якщо так, то, будь ласка, підкажіть, чи оскаржували Ви це протягом 90 днів, як це написано в листі відповіді?
-
Так виходить, що більшість страйкує весь рік без зупинку, бо надання послуг, у багатьох сферах тут займає ну нереально більше часу, чим могло б
-
В нас почався шторм: сніг, дощ, вітер…😔 Блін, навіть мене вже бісить ця зима/весна 🤪😆 Що там в Вінніпезі?
-
Так, звісно спробуйте Я 40 хвилин висів на телефоні з ними. Одразу випишіть дані: ваш SIN, та якщо є супруга - його теж. Адресу, zip-code, номер телефону, дату набуття резидентства канади(коли в'їхали) - мене все це питали для того щоб подивитись, у чому проблема. Потім сказали що не вказана сума за 2022 рік. Я сказав, що вказана, бо копія листа переді мною лежала. Вона сказала що вона не може подивитись, в неї тільки репорт помилки є. То ж типу вони надіслали поштою листа, 6 квітня, і на нього треба відповісти, вказавши ці дані. І ось лист позавчора прийшов, де так і написано що нема тих даних)
-
Брендон🥰
-
От і добре! Бо трохи та біла херня😆 задовбала, скільки вже можно?🙄