Українська Манітоба
-
Зверху написав, що нема сенсу телефонувати. Наново відправте декларацію та наприклад листа з пояснюванням, що відправляли вже таке ж саме і точно вказували. А якщо там маленька сума, иак це через те, що не повний рік же до приїзду у Канаду. Це вони просто працюють недобросовісно, на мою думку
-
Ні, не можна телефонним дзвінком. Вони кажуть чекайте на листа(я дзвонив коли він ще не дійшов до мене). І потім поштою відповідайте. Хоча вони вказали яка проблема, я сказав, що в мене все написано, і можу ще раз продублювати всю інфо по телефону, але вони сказали що треба тільки на тей лист коли прийде - відповісти так само поштою і знов чекати.
-
Добрий день. Будь ласка, підкажіть, чи отримував хтось відмову в housing benefit через те, що не здавали декларацію в 2021, оскільки ще фізично не були в Канаді? Якщо так, то, будь ласка, підкажіть, чи оскаржували Ви це протягом 90 днів, як це написано в листі відповіді?
-
Так виходить, що більшість страйкує весь рік без зупинку, бо надання послуг, у багатьох сферах тут займає ну нереально більше часу, чим могло б
-
В нас почався шторм: сніг, дощ, вітер…😔 Блін, навіть мене вже бісить ця зима/весна 🤪😆 Що там в Вінніпезі?
-
Так, звісно спробуйте Я 40 хвилин висів на телефоні з ними. Одразу випишіть дані: ваш SIN, та якщо є супруга - його теж. Адресу, zip-code, номер телефону, дату набуття резидентства канади(коли в'їхали) - мене все це питали для того щоб подивитись, у чому проблема. Потім сказали що не вказана сума за 2022 рік. Я сказав, що вказана, бо копія листа переді мною лежала. Вона сказала що вона не може подивитись, в неї тільки репорт помилки є. То ж типу вони надіслали поштою листа, 6 квітня, і на нього треба відповісти, вказавши ці дані. І ось лист позавчора прийшов, де так і написано що нема тих даних)
-
Брендон🥰
-
От і добре! Бо трохи та біла херня😆 задовбала, скільки вже можно?🙄
-
Всім привіт. Мене цікавлять курси англійської, але мені через обставини потрібно саме онлайн. Може, хтось підкаже перевірені?
-
#job Starting date : May 1, 2023 Job title : General worker/ Helper Wage : $14.15 Description: Вітаю, моя компанія шукає помічників для сантехніків на літо. На даний момент компанія може гарантувати роботу на 3 місяці літа, оскільки ціле літо будуть проходити інспекції. Однак, якщо ви гарно себе зарекомендуєте, то роботодавець розглядає можливість працевлаштування на постійній основі. Вимоги : - Англійська хоча б на рівні pre-intermediate, щоб ви розуміли куди вас посилають і за чим. - Базове розуміння і вміння свердлити, крутити і тд. Якщо коротко, то handy hands. - Бути порядною людиною, бо вам працювати в домівках інших людей. Якщо ви не говорите англійською, не витрачайте мій і свій час. Дякую і щасти!