Українська Манітоба
-
От і добре! Бо трохи та біла херня😆 задовбала, скільки вже можно?🙄
-
Всім привіт. Мене цікавлять курси англійської, але мені через обставини потрібно саме онлайн. Може, хтось підкаже перевірені?
-
#job Starting date : May 1, 2023 Job title : General worker/ Helper Wage : $14.15 Description: Вітаю, моя компанія шукає помічників для сантехніків на літо. На даний момент компанія може гарантувати роботу на 3 місяці літа, оскільки ціле літо будуть проходити інспекції. Однак, якщо ви гарно себе зарекомендуєте, то роботодавець розглядає можливість працевлаштування на постійній основі. Вимоги : - Англійська хоча б на рівні pre-intermediate, щоб ви розуміли куди вас посилають і за чим. - Базове розуміння і вміння свердлити, крутити і тд. Якщо коротко, то handy hands. - Бути порядною людиною, бо вам працювати в домівках інших людей. Якщо ви не говорите англійською, не витрачайте мій і свій час. Дякую і щасти!
-
Доброго дня, я шукаю кімнату, актуально?
-
LINC Home Study - English Online Inc. http://myenglishonline.ca/linc-home-study/#our-programs
-
Доброго дня, актуально ще? Я шукаю кімнату
-
Ні, це не правда, все залежить від ваших скілів, досвіду і вашої здатності подати та «продати себе». Мені запропонували роботу, взявши до уваги мій багаторічний український досвід і відмовивши канадцям з меншим
-
❗ Оновлена інформація, щодо можливості проходження НМТ у м. Вінніпег. Ініціатива батьків дала свої результати! Конгрес Українців Канади офіційно зайнявся цим питанням та виклав НОВУ ФОРМУ для збору даних про учасників НМТ у м. Вінніпег. Додано декілька пунктів для зворотнього зв'язку! Прохання заповнити НОВУ ФОРМУ та розповсюдити, щоб КУК зміг якнайшвидше продовжити роботу. Гарного дня! НОВА ФОРМА: docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5-eC9ja9GMMEx18LTc9T1DTonp6w028fFQ5xtDFLRO7NGCA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0
-
Потрібно відправити запит у кризову форму для продовження терміну здачі біометрії. Посилання на "сторінку з кризовою формою" маю. Але не розумію, де потрібно натиснути і що конкретно написати
-
Я змінив адресу 10 лютого. Приблизно за 1-2 дні після того заповнив заявку на нову хелс карту на сайті. До цих пір так нічого і не отримав. Вирішив питання через запис у Бест Вестерні. Там без питань видали нову