Українська Манітоба
-
Ох, пам'ятаю 2020 рік, коли взяв нове авто з салону під 0%. А зараз 😔
-
Привіт усім! Таке питання, яка взагалі процедура оренди житла? Слухала відео що треба подавати свою анкету, якщо тобі підходить те житло яке подивився. Чекати чи затвердять тебе. Якщо вже вас обрали, як зрозуміти, що той хто представляється власником, є власник? У відео казали для цього є брокери що перевіряють документи, і за їх послуги платить хазяїн житла. Чи взагалі мошенники з орендою це рідкість? Чи все ж таки краще знайти того брокера щоб перевірив? Чи може потім хазяїн відмовити йому платити, якщо спочатку він не працював із брокером, а ми примусили? Який взагалі алгоритм? 🫠 (пошук по чату не дав відповіді)
-
Сказати, що шахрайство рідкість не можу, але воно десь є мабуть.
-
Було просто. Спочатку призначення оглядин з менеджером комплексу. Можна просто під'їхати без попереднього запису, буває, що є можливість подивитися відразу. Далі, якщо все ок, підписання угоди, заселення. Послугами брокерів не користувалися.
-
Інформація для новоприбулих українців!!! Дану інформацію збирає КУК Манітоба на прохання групи батьків. Зараз ми працюємо над тим, щоб мати можливість провести НМТ у Вінніпезі. Якщо Ви зацікавлені у цьому, то заповніть дану форму. Нам потрібна інформація про точну кількість учнів! Дорогі батьки, діти яких навчаються у 11-12 класах. Заповніть дану форму, якщо ваші діти планують здавати Національний мульти предметний тест ( НМТ) у Канаді. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc5-eC9ja9GMMEx18LTc9T1DTonp6w028fFQ5xtDFLRO7NGCA/viewform
-
Доброго дня. Переїхали на житло вже, район Траскона. Маємо троє дітей. Хочу записатись і мати сімейного лікаря. На всяк випадок. Підскажіть як правильно це зробити. Вибрати на карті району Walk-in Medical Clinic (це державні чи приватні, бо не можу зрозуміти). І якщо ми маємо health card то приходити до реєстратури з документами і все? Чи як відбуваєтся процес. Дякую
-
Сюди з таким: http://t.me/uccmb
-
Взагалі вам сюди www.gov.mb.ca/health/familydoctorfinder/ Реєструєтеся і чекаєте. Або дзвоните їм. Також можна ходити по walk in і питати особисто чи якийсь лікар приймає нових пацієнтів. Клініки всі державні
-
Не видаляють, а переносять до потрібного чату
-
На рахунок страхування, то треба читати умови. Вони можуть відрізнятися. Щодо будинку, то там будуть будувати новий. Але, якщо вірно пам'ятаю, грошей на руки не дадуть.
-
Можливе, наївне запитання, але Скажіть, а ось торнадо, які бувають у південній і західній частині Манітоби, наскільки я зрозуміла — наскільки великий шанс, що вони зруйнують житло або вб'ють? Я бачу в гуглі, що люди не так часто помирають від торнадо — це через те, що сидять у підвалах, як в інструкції, чи тому що взагалі торнадо не так часто руйнують щось? Що роблять люди, якщо їх домівку/машину зруйнувало? Це входить у страхування? Якщо входить, то чи дають грошей на новий будинок, чи як взагалі це відбувається?
-
На меблі та речі є якийсь ліміт по моєму.