Українська Манітоба
-
А шо з ними не так?
-
Здрастуйте, підкажіть хто через WES Gateway робив евалуацію диплома? Не можу сконтактуватись з організацією тут у Вінніпезі, телефон не відповідає на пошту теж.
-
Проходьте, це ж 5 хвилин і онлайн
-
Багаж немає. Тільки вони дали пройти чекін за 48 годин
-
"Без індусів і філіппінців", це ви не в ту країну прилетіли🙄🙄
-
Безкоштовно за 48 годин, ну і якщо багаж не більше 23 кг, нічого платити не потрібно, всюди, не тільки в Парижі
-
Завтра в Парижі побачу що до чого ,а вам дякую
-
Я вже старий самостійно робить
-
Не підкажу, ніколи не користувався третім лицем для покупки квитків
-
Онлайн не пускає. Мені спочатку ківі прислав лист ,що нажаль не вдалося пройти чекін тільки в аеропорту
-
Доброго вечора,цікавить таке питання,якщо в Польщі на сім'ю з трьох осіб є дохід у 10.000 злотих чи є сенс переїзжати у Канаду?я працюю зварювальником,жінка в офісі у транспортній фірмі,дитина 3 роки ходить у бескоштовний садок,мені 37 жінкі 39,англійська на середньому рівні,дякую.
-
В залежності від того, як ви себе бачите в майбутньому. Як на мене тут важче на початку чим в Європі. Але коли знаходиш норм роботу стає веселіше. Тут простіше буде легалізуватися, якщо в тебе нема польських предків. А якщо є, то в польші простіше.
-
Якщо вам скажуть "так", аюви кинете все і поїдите?
-
Тут тебе за руку ніхто не водить. Агенцій нема, але мені покайфу все своїм лобом пробивать. Наші хейтять тільки ті що в чатах сидять. Тут в більшості своїй одні розумники. Якщо когось з тих хто працює зустрінеш, як правило допоможуть. Я приїхав з родиною з Німеччини. Поки не жаліюся.
-
А далі то їхні проблеми так?
-
Я за те що б їхав. Чим більше українців тим краще😀
-
Вот на мій погляд, якщо ти спеціаліст . Достойно заробляєш і хоча б приблизно бачиш своє майбутнє ( розумієш через скільки років ти купиш машину , дім, получиш громадянство, де і як будуть вчитися твої діти ) то я б не їхав мабуть. Але якщо майбутнє..таке трохи " туманне" то варто їхати -100% . Неясне майбутнє в Канаді краще ,чим неясне майбутнє в Польщі.
-
Якщо щіро то я б багато багато разів подумав на вашому місці
-
Їм буде дуже тяжко після 10к злотих в Польщі. Йому ще ліцензію тут треба..
-
Та далі тре шукати роботу) Максим дуже правильно сказав про роботу. Якщо є нормальна - тоді стає значно веселіше) Я по собі знаю...допоки не пішов на нормальну роботу, теж дуже песимістично оцінював тут своє життя)
22 Jan 2023, 08:02
48464/234545
37 minutes ago