Українська Манітоба
-
Доброго вечора,цікавить таке питання,якщо в Польщі на сім'ю з трьох осіб є дохід у 10.000 злотих чи є сенс переїзжати у Канаду?я працюю зварювальником,жінка в офісі у транспортній фірмі,дитина 3 роки ходить у бескоштовний садок,мені 37 жінкі 39,англійська на середньому рівні,дякую.
-
-
Тут тебе за руку ніхто не водить. Агенцій нема, але мені покайфу все своїм лобом пробивать. Наші хейтять тільки ті що в чатах сидять. Тут в більшості своїй одні розумники. Якщо когось з тих хто працює зустрінеш, як правило допоможуть. Я приїхав з родиною з Німеччини. Поки не жаліюся.
-
Вот на мій погляд, якщо ти спеціаліст . Достойно заробляєш і хоча б приблизно бачиш своє майбутнє ( розумієш через скільки років ти купиш машину , дім, получиш громадянство, де і як будуть вчитися твої діти ) то я б не їхав мабуть. Але якщо майбутнє..таке трохи " туманне" то варто їхати -100% . Неясне майбутнє в Канаді краще ,чим неясне майбутнє в Польщі.
-
Та далі тре шукати роботу) Максим дуже правильно сказав про роботу. Якщо є нормальна - тоді стає значно веселіше) Я по собі знаю...допоки не пішов на нормальну роботу, теж дуже песимістично оцінював тут своє життя)
-
Я б не їхав,ми теж з родиною тут 3 людини я жінка і дитина,в Польщі мали 9-10.000 зл а тут маємо 4500$ і тут ми живемо від зарплати до зарплати,реально грошей тупо не вистачає,це при тому що живемо дім-робота-дім,про відпочинок десь за границею можна мріяти тільки у сні,бо відпустка десь у куба Мексика домінікана це десь 6-7000 на родину а це боснословні гроші,+ зима пів року в мене дитина пів року з хати не виходила а в польші два рази на день гуляли,купа всяких бомжів,фриків,не зрозумілих людей,дорог нема,транспорт громадський це жах,людей. На вулиці теж нема,якесь усе депресивне,скучне і нудне,люди живуть за принципом дім робота дім,я порівнюю життя моеї родини в Польщі і тут то у Канаді ми упали у пару разів,в Польщі якось життя було море рядом година на машині,вся Європа під боком,утром сів через 3 години у Німеччині через 10 у Нідерландах через 7 у Франції,сервіс є,тут його нема,чесно нам не зашло взагалі то ми повернулись назад у Польщу,але то на історія і поки ви самі не попробуйте ви не зрозумієте.
-
Шукаю перекладача англо- українського чи англо - російського, для перекладу knowledge test в м. Брендона Дякую.
-
Прошу поширювати цю подію: facebook.com/events/s/together-to-victory-%D1%80%D0%B0%D0%B7%D0%BE%D0%BC-%D0%B4%D0%BE-%D0%BF/5876636169121849/?mibextid=RQdjqZ