Українська Манітоба
-
Питання тільки одне - навіщо?:)
-
Погана стратегія
-
Це не відповідь:)
-
Цей бот видаляє повідомлення, які написані не українською чи англійською мовами. Для коректної роботи потрібний доступ до повідомлень. Критерії тексту повідомлень, у яких відбувається перевірка – мінімум від 5 слів. Вибачаємось за можливі неточні спрацьовування. (Версія 0.5.5)
-
Думаю вам варто спитати думки людей, які живуть тут декілька років, бо всім новоприбулим складно, всі ледве кінці з кінцями зводять і не можуть адекватно оцінити плюси і мінуси. Обєктивно в більшості мінусів більше, бо складно. Тут ніби зрозуміло як комфортно старіти, але не дуже зрозумвло як не зійти з розуму допоки доживеш до тої довбаної старості😅
-
Доброго вечора ми с донечкою робимо весну красу для дверей 🌼🌸🌺ціна 25$ кого цікавить пишіть в особисті
-
Не знаю як в кого але мені стало дуже добре ,коли появилась машина . Це все ,найбільше бентежили люди , а так Вінніпег ,як і інші міста. Розваги ? Розваги можна знайти де небудь ,головне бажання. Так ,як українці розважаються зазвичай ,дім-робота-дім ,то не бачу нічого тут критичного в Вінніпегу. Зараз буде літо ,можна їздити на озера на пляж ,загаряти ,подивитись національні парки ,планів дуже багато ) P.s: Футболісти добавте мене будь ласка в групу ,я її загубив десь .Вже дуже хочу пограти ,підтягнути форму )
-
Доброго вечора. Можливо у когось є досвід отримання довідки про несудимість із Польщі. Буду вдячна за допомогу