Українська Манітоба
-
Якщо комусь цікаво, дам почитати.
-
Тількі кажіть що то богаті пенсіонери які працювали на державу і нерухомість сдають в оренду
-
В Польщі дорогі добрі.
-
саме так, таке є кожній державі. нехай поїдуть у Штати і подивляться. щодо вічних дискусій про польську інфраструктуру - вона повністю відбудована за кошти ЄС, тому очевидно є новішою навіть, ніж приміром автобани у тій же Західній Німеччині. це не заслуга Польщі, це інвестиція ЄС у підтягування її інфраструктури.
-
Користувач Manysoul, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ну есть проблем..") не відповідає мові правил чату.
-
Я б на Вашому місці добре подумала. Ми з родиною до Канади жили трошки менше двох років у Польщі, у чоловіка була гарна зарплата, кар’єрний зріст за півроку до керівника. Іноді жалкуємо, що сюди переїхали, хоча у обох є англ мова, є робота, але депресивно тут якось. 10 тис злотих чистими то гарний дохід. Моя порада - приїдьте в Канаду хоча б на 2 тижні у відпустку і зможете трохи її оцінити.
-
Важко порівнювати, поки Польща переважає майже у всіх планах.
-
такою порадою ви забуваєте що імміграція та туризм то різні речі 😉
-
Цікаво читати відгуки порівняння проживання в Польщі та Канаді вважаючи на то якби не CUAET не було навіть з чим порівнювати… Сорі не в настрої сьогодні, не мій день😔 тому трохи язвлю…
-
The Canada-Ukraine authorization for emergency travel (CUAET) is one of the many special measures the Government of Canada has introduced to support the people of Ukraine. It offers Ukrainians and their family members free, extended temporary status and allows them to work, study and stay in Canada until it is safe for them to return home. I guess it is VERY DANGEROUS to stay in Poland. So they need safe place in Canada