Українська Манітоба
-
Перевірте Доллараму. Там повинні бути універсальні перехідники.
-
Скоріш за все треба йти до них у Manitoba Health на Carlton і міняти health card. Спробуйте ще зателефонувати спочатку
-
Звичайно. Дякую. З приводу інформації на сайті, внесемо правки. Там дійсно є моменти, які потрібно змінити (ми не будемо оплат з кандидатів у жодних формах)
-
Вакансію не потрібно публікувати у деталях. Дякую. Ми дозволимо такі публікації (але не спамте!), просто якщо буде пост/скарга про якісь оплати за працевлаштування чи "супровід" про оформлення фінансової допомоги (у вас це ж на сайті), то ми вас видалимо. Я також напишу до КУК Саскачевану, щоб уточнили вашу інформацію у тієї фірми, що ви назвали. Я сподіваюся, що ви розумієте, що ми намагаємося уникнути різних недобросовісних дій. Дякую.
-
Привіт всім. Якщо комусь з новоприбулих потрібно відкрити рахунок та у вас погана англійська, звертайтесь, постараюсь допомогти. Я працюю в CIBC на позиції теллер. Можу призначити зустріч зі спеціалістом та за потреби, допомогти з перекладом. Відділення знаходиться в Даунтауні.
-
Звісно, що не порушуємо. Працевлаштування безкоштовне для кандидата. Усі роботодавці реальні. Можемо публікувати кожну вакансію у деталях (так, як надсилаємо кандидату). Але це займає багато місця
-
Ми є офіційним агентом Licensed Foreign Workers Recruiter Jan Pavel JP Matters Immigration Consulting (303-410 Main Street Saskatoon, SK, S7N 0B8). Зв'язок та легальність діяльності можна перевірити за запитом у FWRISA.
-
У чат чи в особисті повідомлення?