Українська Манітоба
-
Доброго дня! Сталася така ситуація! Мені прийшли піти до розрахунку але я зараз знаходжуся в Канаді і Польського рахунку я не маю! В Полі де потрібно ввести номер рахунку Iban я немаю,бо в Канаді такого як Iban немає! Можливо хтось зустрічався з такою ситуацією?
-
Ну ви б спочатку спробували😊 Наприклад, зняти 2х або 3х кімнатну квартиру + взяти машину у кредит, щоб ваші діти не бачили колориту у місцевих автобусах. Ну і їжу купляти, не на одного, а на родину. Я думаю тоді б 16-20 було б замало)
-
І я нічого не в вважаю, відповіла без негативу. Просто у всіх різні потреби напевно.
-
Ну на двох, багато не треба. А з дітьми вже інші потреби. Просто сказав що потягнув ще б 2ох дітей. Ми без дітей, в двох працюємо, і хотілось би більше.
-
Супер, що можете розрахувати свій бюджет і всього вистачає. Але ж знов, у всіх різне бачення на комфортне життя і «всього вистачає». Коли жили на хорошому рівні раніше, вже не хочеться жити гірше, хоча б так само.
-
Я майже як носій мови (в дитинстві жив у США 7 років), але мені це нічим не допомогає, зі мною працює ще один українець в нього десь elementary lvl, він отримує таку саму зарплату и справляється з працею краще зе мене
-
Так, працюю один фул тайм, 16 в годину маю
-
Ви один працюєте?
-
Я знімаю 2 bedroom дитина юзає шкільний автобус, їжі вистачає на всіх, я маю 2 дітей, всього достатньо
-
Але один буде менеджером, а другий ні
-
В мене жінка не працює тому йде єкономія на садку, це дрпомогає
-
Користувач Manysoul, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Так само, без м..") не відповідає мові правил чату.
-
Ми казали про роботу і про пошук. Два чоловіка з різним рівнем, працюють за ту ж саму зп