Українська Манітоба
-
Не варто переходити на особистості. Не робіть того.
-
Вирішує, тому що можеш вчитись, знайомства нові заводити и йти вперед легко без сильних труднощів
-
І в нас немає походів по закладів, лобстерів на сніданок. Навпаки ловлю по акціям більшість. Тому я хз як Вам усім вистачає.
-
Ось про що я і говорю. Про потреби)
-
Ми з чоловіком працюємо фулл тайм на знаяно більше ніж 16/год, одна дитина, машину встигли вже продати😅 не вистачає. З садочками тут проблема просто (матюк). Маю платити няні, а з липня за садочок 1920/місяць без субсидії.
-
Так, це я знаю. З такою міграцією як тут, мова взагалі не верішує.
-
Ми живемо скромно, але усе важливе - фрукти овочі їмо і так далі, просто я ніколи не п’ю алкоголь і не палю, тому в мене є економія на цьому і дуже рідко їмо у кафе
-
А підкажіть, будь ласка, чи ви дізнавались з приводу цієї програми? www.gov.mb.ca/education/childcare/families/10_dollar_a_day.html Скоро теж шукатиму дитині садок, цікаво, чи всюди і для всіх вона почала працювати) бо судячи з вашого повідомлення, ні
-
машина в кредит не обов'язково бо їсть бюджет дуже сильно.
-
Monefy
-
Monefy
-
Це не розваги, це витрати на дитину
-
Оо, що за програма. Скиньте назву. Подивлюся
-
В мене нема розваг, у вас це 12 процентів
-
Скільки ще буде працювати програма підтримки для новоприбулих (готель)? Дякую 😁
-
Це ще 10 днів до кінця місяця
-
Це треба так вміти 👍🏻
-
Хз, в мене все десь 2к в місяц виходе
-
Ну якби я не працювала, то, скоріш за все, ми вже витратили всі наші заощадження. Лише квартира+рахунки+харчування трохи більше $2.000
-
За період поки він буде працювати, вивчить мову для того щоб стати менеджером. В мене на роботі менеджер індус, з такою англійською, що поки його зрозумієш з глузду з’їдеш
22 Jan 2023, 08:02
48643/235271
less than a minute ago