Українська Манітоба
-
Хтось працює кухарем? Ходив по співбесідах ?
-
Тепер знаю😁
-
На які тільки жертви люди йдуть заради ПР, шуткую по-доброму👋🤗
-
Цікаво, а що далі? Залишатися тут, чи їхати далі?
-
Я подумала ви про Манітобу, а не про Канаду. Не хотілось би залишатись в Манітобі
-
Я все знаю. Ми вже рік тут. Тому ознайомлені зі всіма правилами.
-
А може вкрали? (Навіть якщо ні) Тоді можно піти в поліцію і заявити, показати коментар той
-
Просто ви повинні мати на увазі, що ПР дається лише на 5 років. І не буде продовжуватись, якщо не жити в Канаді певний час.
-
Не будую таких далеких планів. Будем бачити. Залишатись не хотілось би.
-
Та може він просто бреше
-
Так можна по камерам подивитись хто взяв і заяву у поліцію. Дата ж поста є, це спрощую виявити.
-
Та ні, вже виклав скрін у своєму каналі, але замазаний.
-
Скрин ще нічого не доводить. Все одно мені здається, що історія вигадана заради хайпу. Хіба що об'явиться власниця паспорта
-
Який саме документ?
-
Ви все можете зробити онлайн самостійно або через бухгалтера.
-
Доброго дня!Хтось відправляв документи до податкової? Їх треба завіряти нотаріально? Чи можна надіслати копії? Доступу до цієї функції в CRA акаунті немає, тому відправлятиму поштою.
-
документи перекладені чи що? Перекладу від перекладача досить
-
Онлайн не можу, тому що немає цієї функції в моєму акаунті ... не вдається ввести security code. Питання лише в тому, чи завіряти документи нотаріально? Чи просто копії можна відправити?
-
Спробуйте знайти приватні садочки. Мало би бути дешевше, правда, залежить, якого віку дитина. Також чув, що люди групуються і віддають по 3-4 дітей до когось додому, щоб пригляділи за ними.
-
Дякую) Вже розібралася)
22 Jan 2023, 08:02
48695/235320
16 minutes ago