Українська Манітоба
-
Такі класні котики у вас ❤️❤️❤️ Я сильно кошатниця, але примхою долі стала собачницею. Боюся, моя собака-падлюка (50% дрожі, 50% ненависті) була б не в захваті від кошеня в хаті ))
-
дякую, в мене кицька грузинка, хоче вина і теплої погоди, нічого з цього не отримує
-
Зрозумів, поки що рано, скоро тільки рік буде, це так, може тут знайдеться хтось або может знає у кого є)
-
Такі гарні у вас котики) для мене шотландці - найкраща порода) свою таку привезла з собою, але вона теж в шоці і весну виглядає 😁
-
подивіться інші провінції, в мене вже апойнтмент в клініку на стерилізацію стояв, в останній момент власники хлопчика написали
-
важко буде вам знайти, але успіхів!
-
Трохи розбавлю вашу «благородну» кровь! Порода звичайна канадська!
-
Ааа, ось чому я пакую чемодани та зібралася їхати додому, то все Меркурій. Треба почекати до 15 травня, може полегшає.
-
Добрий день. Відгукніться, будь ласка, можливо хтось вже надсилав документи до Відділу професійної сертифікації для отримання ліцензії вчителя Манітоби. Не все розумію щодо необхідних документів
-
До речі, я теж, сьогодні просто плющило, причому вперше за 9 місяців, що я тут - що збираюся і їду.
-
Роман мене добив своїми котиками. Ми так любимо котиків і сумуємо за своїми котятками, я вже готова білок ловити , хочеться когось мякенького пощупати. Якраз вчора чоловік казав, щоб дізналась скільки коштує утримання тварин, але зараз Меркурій і я збираюся додому.
-
Так бачив пару постів в Українських групах. Але мордо книжка їх всіх видаляє. Не даючи можливості поширит....
-
тепер це моя зона відповідальності :Р
-
Я бачу я тут не одна така 😂😂
-
Цеб адмінам побачити @AnnaKWinn
-
І я думаю скільки, 7 кг корму, 50-60$ кицька його рік буде їсти, пісок 25$ місяць, ну якщо захворіє тоді так, ветеринар дорого
-
я орну якщо він ще у цьому Staples працює і його з нього звільнять через кражу паспорту
-
Добрий день. А чи є окрема група по оренді житла, чи сюди можна писати?
-
Так у вас буде час від 15 травня до 15 вересня. Далі знову можете пакуватись)
-
Вітер такий сьогодні, що бачив як у хлопчини велік зробив ,так само як Меррі Попінс у кінці саги.
22 Jan 2023, 08:02
48745/230595
21 minutes ago