Українська Манітоба
-
А ось цікаво, якщо дійсно звернутися до мережі магазинів Staples, вони відморозяться, чи допоможуть?
-
Ну гнида блт
-
Маразм якись
-
Дуже шкода, але напевно це таки зійде йому з рук. Тут доречі багато кацапів мешкає, які підтримують дії рашки. Бачила одного в шапці-ушанці з советською какардою🙈
-
Радійте, ваші будуть майже першими 😁
-
Чи живе хтось у lakepointe 1 або 2? Вони взяли депозит, вчора зателефонували, сказали що заявка одобрена моя на заселення і сьогодні мені зателефонують та скажуть о котрій годині приїздити в понеділок за ключами Але вже 17-43 і ніхто не зателефонував Та слухавку не беруть
-
Ніколи гурток танців не був магнітом для хлопців )) Це я вам як нащадок фольклористів і музикантів кажу, як людина, що в дитинстві пройшла все пекло багєми й інтелігенції
-
Але якби знайшлась жінка, яка загубила паспорт, то хоча б можна було дізнатись в якому саме Staples він був і спробувати попросити переглянути записи з камер
-
Я переймаюсь не через те, що я до них не додзвонився, а через те, що за документами мені у понеділок з жінкою заіздити до апартаментів і в мене навіть немає часу коли мені туди їхати І ще через те, що вони мені ще на минулому тижні сказали, очікуйте - вам зателефонують і скажуть о котрій годині приїздити Повторююсь - вчена зателефонували і сказали що сьогодні (в пʼятницю) вони зателефонують Дзвінка нема, інформації нема
-
Доброго дня. Шукаю сусідку, Північний Кілдонан, (Maxwell) 2bd. Район класний, мені подобається, поряд багато чого є. ціна питання 650 $ ( разом з комунальними і інтернетом) подробиці у приват)
-
Не переймайтесь так. Я коли шукала житло, то всі працюють до 16, потім не додзвонитись. А в п'ятницю, то взагалі до 14 потрібно дзвонити.
-
Мабуть, що можна, але власниця паспорту невідома
-
Хіба не можна звернутися в поліцію з тією інформацією, що вже є? Вона ж також може туди прийти спитати про паспорт...
-
Спочатку так А потім, як я й написав, перейду до другого пункту Ахахах
-
Краще культурно))
-
Коротше поїду у понеділок зранку Буду рвати й метати, якщо щось підле не так
-
Заїдете в понеділок я думаю без проблем.
-
Ну то добре, але я не живу щев апартаментах, ось в чому справа І в готелі ми до 27 числа
-
Але в апартах вже жила
-
Тоді точно не переживайте) Мені от договір прислали на 3 тиждень)) Ми листувались з ними 22 дні поки я добилась чогось)
22 Jan 2023, 08:02
48817/231361
2 minutes ago