Українська Манітоба
-
Вітаємо, Mykola Pirus! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Користувач m1rbt, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("Ви прям по факт..") не відповідає мові правил чату.
-
www.canada.ca/en/department-national-defence/news/2023/04/defence-minister-anita-anand-announces-approximately-39-million-military-aid-package-for-ukraine.html
-
одне з підприємств нашого міста напряму допомагає випилювати москалів
-
Добрий вечір, хочу перевести usdt в готівку за адекватною комісією, підкажіть до кого звернутися.
-
А обов'язково в готівку, чи на картку треба.
-
Доброго дня. А чи можна в Вінніпезі здати біометрію дитині 14 років? Дякую.
-
P2P не варіант?
-
Хтоьзнаєьде можна вушка проколоти?
-
Ну я от на прикладі своєї сім'ї суджу. Окрім їжі (за закупівлі по акціям відповідаю в основному я), час від часу дружині потрібна косметика, а ще й нові речі. Не буду казати скільки коштує похід по мінімуму в Сефору. Думаю у вас +/- те ж саме
-
Дякую
-
По пошуку знайшов таке
-
Вау! То кожні канікули - це відпустка? В Україні вчителі мають 56 днів відпустки влітку, при 3 місяцях канікул. А на канікулах під час навчального року ми на роботу ходимо 😁
-
Та точно інша))
-
Можливо інша система. Обидві працюють
-
Группа для зварювальників у Канаді t.me/+4NFRr5tsEt9jM2Ey
-
Та це зрозуміло)) знайшла їм ніби гурток тейквондо, сподіваюсь, зайде)
-
Мені теж здається, що це працівник стейплс. Віддали йому/їй типу щоб через своїх українців передав дівчині, що загубила або сам визвався ʼдопомогтиʼ
-
Писав вже, що бачив машину з їх куркою на шибці. Але так, за короткий період помітив, що їх тут і справді валом і почувають вони себе дуже вільно
-
Проблеми точно будуть
22 Jan 2023, 08:02
48862/229340
3 minutes ago