Українська Манітоба
-
Группа для зварювальників у Канаді t.me/+4NFRr5tsEt9jM2Ey
-
Та це зрозуміло)) знайшла їм ніби гурток тейквондо, сподіваюсь, зайде)
-
Мені теж здається, що це працівник стейплс. Віддали йому/їй типу щоб через своїх українців передав дівчині, що загубила або сам визвався ʼдопомогтиʼ
-
Писав вже, що бачив машину з їх куркою на шибці. Але так, за короткий період помітив, що їх тут і справді валом і почувають вони себе дуже вільно
-
Проблеми точно будуть
-
Якщо дізнатися хто загубив, приблизно де, можна спробувати підключити поліцію. Цікаво, чи можна за таке депортувати
-
TGstat нічого не показує 🤷♂
-
Цікаво, скільки їх тут іще, що з того каналу
-
Та, скоріше , не з чату людина
-
Може підключати поліцію вже на цьому етапі ? В магазині камери мають працювати постійно. А багато цих магазинів по місту?
-
Може в фейсбуках десь є, але я там не сиджу
-
Дивно, що ще ніхто не написав про те, що паспорт загубив
-
Думаю, що зараз все що можна зробити це походити по Staples і запитати чи можна переглянути відео з камер спостереження, бо типу знайома загубила паспорт 21 квітня до 10:00
-
Але якщо він дійсно спалює свій паспорт? І взагалі знаходиться десь за уралом?)
-
Окей, типу у нас є задокументований акт вандалізму
-
Я не юрист, тому не знаю на якій підставі звертатись в поліцію, от якби була особо, яка є постраждалою в цій ситуації, то було б значно простіше
-
Не варто недооцінювати гидотність кацапів. Вже не одне покоління наших на тому погоріло
-
Або збрехати і сказати, що сам паспорт загубив. Для доступу до камер звичайно, а не для безпідставних звернень в поліцію
-
Ну так само і з поліцією
-
Я думаю без постраждалої не нададуть доступ до камер, це логічно, на якій пілставі? Хто ти спитають
22 Jan 2023, 08:02
48877/230973
about an hour ago