Українська Манітоба
-
Думаю, що зараз все що можна зробити це походити по Staples і запитати чи можна переглянути відео з камер спостереження, бо типу знайома загубила паспорт 21 квітня до 10:00
-
Але якщо він дійсно спалює свій паспорт? І взагалі знаходиться десь за уралом?)
-
Окей, типу у нас є задокументований акт вандалізму
-
Я не юрист, тому не знаю на якій підставі звертатись в поліцію, от якби була особо, яка є постраждалою в цій ситуації, то було б значно простіше
-
Не варто недооцінювати гидотність кацапів. Вже не одне покоління наших на тому погоріло
-
Або збрехати і сказати, що сам паспорт загубив. Для доступу до камер звичайно, а не для безпідставних звернень в поліцію
-
Ну так само і з поліцією
-
Я думаю без постраждалої не нададуть доступ до камер, це логічно, на якій пілставі? Хто ти спитають
-
Роби поки скріни, розкидай по всім , щоб був запас, потім гуртом щось подумаєм.
-
Вибачте, пунктуація покинула чат
-
Люди, які сидять у фейсбуці, будь ласка, поширте допис в українських групах із запитанням про те чи хтось (ймовірно жінка) не губив паспорт 21-го квітня чи за день-два до цього, ймовірно завдяки сарафанному радіо нам вдасться знайти потерпілу
-
І група , в якій він знаходиться, пропагує ворожнечу, підтримує війну та озвучує погрози життю та здоров’ю. Це вже є щось. Тому кажу про скріни, які треба зробити от зараз
-
Доброго вечора! Можливо хтось стикався з такою проблемою, не можу додати свою програму до свого облікового запису(add (link) your application to your account)
-
Знайшов інструкцію як архівувати історію чату в тг, але для цього треба ноут/пк
-
Ага, бачу, Вже тема підіймалась. Жесть
-
Ви бачили цей пздц? 😳😳😳😳
-
Це я в день приїзду до Канади)))
-
vm.tiktok.com/ZGJmDtS1N/
-
Схоже що ні