Українська Манітоба
-
Люди, які сидять у фейсбуці, будь ласка, поширте допис в українських групах із запитанням про те чи хтось (ймовірно жінка) не губив паспорт 21-го квітня чи за день-два до цього, ймовірно завдяки сарафанному радіо нам вдасться знайти потерпілу
-
І група , в якій він знаходиться, пропагує ворожнечу, підтримує війну та озвучує погрози життю та здоров’ю. Це вже є щось. Тому кажу про скріни, які треба зробити от зараз
-
Доброго вечора! Можливо хтось стикався з такою проблемою, не можу додати свою програму до свого облікового запису(add (link) your application to your account)
-
Знайшов інструкцію як архівувати історію чату в тг, але для цього треба ноут/пк
-
Ага, бачу, Вже тема підіймалась. Жесть
-
Ви бачили цей пздц? 😳😳😳😳
-
Це я в день приїзду до Канади)))
-
vm.tiktok.com/ZGJmDtS1N/
-
Схоже що ні
-
Я дуже сподіваюсь що це фейк
-
неважливо, то може буде значить в"язниця. Але повинна заява від власниці до поліції.
-
цей чувак з 2017 року у Вінінпезі.
-
за це депортація гарантована
-
це може бути кваліфіковано як hate crime
-
Я дуже сподіваюсь, що постраждала вже звернулась до поліції
-
постив якийсь матч хокейний, десь тут воно, або в штатах
-
Більшість пропагандиських каналів, ведеться з самої рашки, тому я не думаю, що чувак фізично знаходиться в Канаді
-
Усім привіт, як зробити медицину онлайн ?
-
Знайти б…
-
Чувак прямо гордиться, що воював на Добасі і вбивав українців. Такі люди взагалі не можуть іммігрувати, у аплікації є питання про збройні конфлікти. Це г... точно не вказало це в себе в аплікації, а це порушення імміграційного законодавства. Ось за таке точно можна вже депортувати.
22 Jan 2023, 08:02
48899/232373
2 minutes ago