Українська Манітоба
-
Можно підійти о дев'ятій, але точно підказати не можу. Але скоріше за все вас спочатку запишуть на якусь годину.
-
Доброго дня любі українці! Звертаюсь до батьків, хто приїхав з дітками молодшого шкільного віку. Розкажіть як ваші дітки адаптувались в новому середовищі а особливо в школі? як вчаться дітки без знання англійської мови? яка взагалі система освіти? можливо є якісь ресурси де можна на цю тему почитати. Буду вдячна за відповіді!
-
Доброго ранку. В банк потрібно назначити зустріч. В готелі Бест Вестерн оформлення мед страховки та сін
-
Доброго дня всім, підкажіть будь ласка 13.01 наша сім‘я прилітає в Торонто а 14 ми прямуємо на Вінніпег., підкажіть які документи потрібно мати в аеропорті в Торонто, дорослі паспорт і wp, а в синочка visitor. Які документи для дитини? Я на візочку інвалідному, чи потрібний медичний висновок ?
-
Щодо перехідників у магазині Best Buy скоріше за все точно будуть, одразу у консультантів магазину спитайте щоб допомогли знайти
-
Доброго ранку! Наразі я в пошуках роботи! Але поки що не знайшла 😔. Можливо хтось знає варіанти підробітку, можливо за кеш? Англійська не ідеальна, але є.
-
-
Бісептол точно візьміть . Тут нема, а штука необхідна
-
Дуже багато факторів потрібно врахувати. Один з них і на мою думку найважливіший це англійська. Без англійської в Канаді нормального життя просто не буде. А більшість людей думають, що англійська сама по собі з'явиться після того, як вони потраплять в англомовне середовище. А це жорстока помилка, яка дуже багатьох б'є по обличчю. По-перше англомовного середовища у більшості просто немає. Оскільки більшiсть працюють на найнижчих позиціях, це заводи, доставки та інші. Там комунікації практично немає і ви не вивчите мову від слова зовсім. І навіть якщо вам сильно пощастить і у вас буде комунікація з носіями вам це нічим не допоможе, якщо ви не вчитимете активно мову. Я навчаю мову вже 8 місяців, на тиждень у мене від 2 до 5 індивідуальних уроків з учителем, а в ті дні, коли немає уроків, я вчуся самостійно + роблю домашнє завдання. І я ледве доповз до початкового Б1, при тому, що у мене був шкільний запас слів і при тому, що англійська мова мені дається не складно. Вільно розмовляти я не можу навіть близько!!! А багато хто думає, що вони приїдуть якось працюватимуть і якось воно складеться.