Українська Манітоба
-
Жінка ще може не знає що загубила паспорт, могла робити копії і забути, і ще просто не кинулася.
-
Мова ж не про те щоб паспорт вернути, а щоб москаляку на гіляку
-
Report hate crimes, violence and vandalism against Ukrainians As Russia wages a genocidal war against Ukraine and the Ukrainian people, the Ukrainian Canadian Congress (UCC) has been notified of incidents of violence and vandalism targeting members of our community in Canada. These attacks on our community are motivated by hate and must be reported to and investigated by law enforcement agencies. If you become a victim of such an attack, we urge you to: Immediately contact your local Police department and file a police report Forward a copy of the police report to: report@ucc.ca Please also report to the police and then forward any hate mail or threatening messages you may receive electronically, through the post or other means. You can report these to the following email: report@ucc.ca We will not be intimidated by cowards who hate Canada, Ukraine, our freedoms and our way of life. Help us protect our community! www.ucc.ca/news/protecting-the-community/
-
ок. Я ВВАЖАЮ. Так краще щвучить? 😉
-
А як тоді людям комунікувати щоб щось домовитиьсь робити?
-
сто відсотків. Тут напевно і самих кацапів то відсотків з 50 а то і більше...)))
-
нічого страшного. Його ж самого і здадуть його знайомі, повірте
-
Обговорювати у відкритій групі такі речі це максимально тупо. Цей чувак тут сидить у цій групі вже дуже давно і його посіпаки теж. Це все призведе тільки до того, що він стане набагато пильнішим і не допускатиме помилок. Ви робите цими порожніми розмовами лише гірше. Хочете його знайти, створіть окрему групу та додайте туди лише перевірених людей і там уже щось робіть. За його каналом вже давно стежать і чекають від нього помилок, а ви просто займаєтеся х... зараз. Зупиніться!
-
мене аж нудить від твоєї розумності. Вибачте, Вашої...Але хтось "дере", а хтось дире.
-
Я знаю, що вже є люди, які частково ідентифікували цю особу. Однак, поки остаточної впевненості немає
-
Дуже, злість від безсилля розпирає!
-
Так. посприяє
-
А якщо буде декілька дзвінків, це якось посприяє розвитку ситуації?
-
Можливо потрібно зробити це не як від особи, а як української спільноти, ну я маю на увазі групове, може буде більше шансів, що звернуть на це увагу. Бо якщо чесно дуже зачепило...
-
ПридИратись якщо на то пішло! Давайте закриємо з вами цю дискусію з глибоким сенсом
-
Шо означає самих кацапів відсотків 50 ? З чого ви так вирішили ?
-
У поліції буде реальний шанс його ідентифікувати, бо якщо це правда, що паспорт забула жінка в старплексі, то їх 9 в місті(ну Гугл мапа так каже), камери, я думаю там є. Ось тільки чи візьметься поліція.
-
Я ще зараз напишу знайомим репортерам із CBC
-
Репорти все одно робіть до поліції. Якщо буде кілька про одне й те саме, то вони дуже швидко цим займуться
-
Тримайте вкурсі .
22 Jan 2023, 08:02
48967/231395
3 minutes ago