Українська Манітоба
-
А якщо буде декілька дзвінків, це якось посприяє розвитку ситуації?
-
Можливо потрібно зробити це не як від особи, а як української спільноти, ну я маю на увазі групове, може буде більше шансів, що звернуть на це увагу. Бо якщо чесно дуже зачепило...
-
ПридИратись якщо на то пішло! Давайте закриємо з вами цю дискусію з глибоким сенсом
-
Шо означає самих кацапів відсотків 50 ? З чого ви так вирішили ?
-
У поліції буде реальний шанс його ідентифікувати, бо якщо це правда, що паспорт забула жінка в старплексі, то їх 9 в місті(ну Гугл мапа так каже), камери, я думаю там є. Ось тільки чи візьметься поліція.
-
Я ще зараз напишу знайомим репортерам із CBC
-
Репорти все одно робіть до поліції. Якщо буде кілька про одне й те саме, то вони дуже швидко цим займуться
-
Тримайте вкурсі .
-
Так, але ж тут справа не в паспорті. Він пропагує ненависть і насильство до української нації, а це вже серйозний злочин як на мене.
-
За статистикою в даунтауні щодвадцять хвилин щось стається(пожежа, грабіж, вбивство). То мабуть за паспорт шансів мало. Але хто зна?
-
візьметься
-
Підозрюю що нас тут скрінять і затвра ми в тій гнилій групі всі будемо красуватись на скрінах! То щиро хочеться побажати нашому спалювачу просто швиденько пакувати речі і їхати кудись в Сибір , жерти болото. Ми самосуд робити не будемо, але докладемо всіх зусиль щоб пішов по стопах свого «батька» Пригожина і опинився за ґратами!
-
Якщо це щось дасть я в фотошопі можу розтерти червоне замальоване
-
Тобто до 10 ранку 21.04
-
Сьогодні.
-
І каже що сьогодгі знайшов паспорт. ☝🏻
-
Сьогодні наче
-
коли це сталось? якого числа той пост був в тому каналі?
-
Ну дивіться: Пам‘ятаєте історію про згвалтування дівчинки на закарпатті? Це ж справа річної чи 2 річної давності, але суспільство дало резонанс і шлях справи набрав іншого курсу. Так і тут, все в наших руках Якщо будемо мовчати, і навіть не спробуємо, то звідки будемо знати чи вийшло б?
-
Не в курсі. Я за нею не слідкую😀 Не варта уваги.
22 Jan 2023, 08:02
48979/230595
24 minutes ago