Українська Манітоба
-
Зараз 470 людей онлайн і серед них є крот, або декілька
-
І кікніть будьласка Кіт Патрон 🥺
-
Поширте на фейсбук. Ось пост про подію www.facebook.com/canadaua/posts/pfbid0WBMCDaTme2CT7v7HBfzopHQNDHSEvjxmkwXs5zkVqWiUAQNAL6G7hxvYLWR5NSh8l
-
Можна запустити інформацію ще через уно 🤔
-
@jullleta хоче кікнути Кіт Патрон з чату. Згодні? Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Модератори сплять.
-
Користувач jullleta, будь обережним! Причина: мова повідомлення ("А мене на стрєл..") не відповідає мові правил чату.
-
Мені шось написав, я поки дійшов до чату щоб прочитати то вже видалив🥲, памʼятаю тільки що я був «ублюдком» 😂
-
У мене є фото))) скріни заборонив робити, а от другий телефон мати не "запрітиш"
-
Ти шо другого акаунта в телеграмі не маєш щоб угарати з таких маминих хацкерів? :D Я ж пішла подивилася, мене теж забанив, то я просто кнопочку натиснула і глянула з другого фсьо шо мені тре
-
🔫 Кіт Патрон кікнуто — повернути цього користувача можна тільки розбаном у налаштуваннях чату. За кік проголосували: @roman_don_juan, @matr1x_panda, @marmelad_137, @smith1988, @TaniaReftso, @El6kin, @jullleta, Dmytro Info on moving from 🇺🇦 to 🇨🇦
-
@banofbot
-
Бо ти хамло, яке пише в приват образи і потім видаляє
-
З того, що ти неадкват, який пише в приватні погрози
-
Так, а то фото з погрозами ви видалили, як люди зрозуміють чому його кікнути я захотіла
-
Відео вже збережене давно і мабуть не у мене одного
-
То може можна буде по запаху знайти його цегляний завод скоро з такими темпами?><
-
Тенденції змінюються: Минулий раз як ми його тут обговорювали він міняв назви каналів Тут вже приватний і видаляє)) жим жим )
-
Давайте сядемо на дупу рівно і нічого не будемо робити.
22 Jan 2023, 08:02
49053/230595
26 minutes ago