Українська Манітоба
-
Це як на вашу думку звучатиме? Приблизно так. "Алло, поліція, здравствуйте. Хочу озвучити вам свою глибоку заклопотаність, що відбулася вчора ситуацією. Людина особистості якої я не знаю спалив український паспорт знайдений у магазині Staples (і це з його слів) в якому саме я не знаю, імовірно у Вінніпі не точно, тому що він постить фотки і зі Швейцарії, і з усіх куточків планети, а ще прийміть до уваги, що у нього є паспорт український і чисто гіпотетично він міг спалити свій паспорт, де він і хто він ніхто не знає. доказів більше ніяких немає але я настійно вас прошу негайно відкрити кримінальну справу і посадити негідника!!!"
-
канал й досі публічний, тобто відкритий якщо ви там нічого не бачете, або не можете зайти на канал, то (вірогідніше всього) вас там забанили
-
ось і мене заблокували там лол
-
Вітаємо, Amelia! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
якщо там один адмін у тій групі, то скоріш за все то він тут і є в цьому чаті але вірогідніше за все з лівого акаунту
-
Часом слухаю місцеве радіо, то часто говорять, що у Вінніпезі 80 пожежників мають навики надання невідкладноі допомоги при серцевому нападі. І що, відповідно, це збільшує шанси врятувати людину. Можливо, це з цим пов‘язано, що викликають і тих і тих, хто скоріше приіде.